Svi su primijetili

Milijunaš i playboy koji uživa na našoj obali djevojke mijenja često, no vjeran je jednoj stvari

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan Bilzerian posljednjih nekoliko dana provodi na hrvatskoj obali u društvu prijatelja i mnogih ljepotica, a korisnici društvenih mreža primijetili su kako je cijelo vrijeme u istim plavim hlačicama za kupanje, što je mnogima zanimljivo.

Američki multimilijunaš Dan Bilzerian već neko vrijeme uživa na hrvatskoj obali, a fotografi u stopu prate svaki njegov korak. Sa svojih gotovo 32 milijuna pratitelja na Instagramu Bilzerian redovito dijeli avanture iz svoga života, a mnogima je jedan detalj s njegova odmora posebno zapeo za oko.

Pogledaj i ovo showbuzz Blizu Lastova Nakon bezbrižnog uživanja upali u probleme: Jedna od prijateljica kralja razuzdanih zabava dobila kaznu lučke kapetanije

Dan je, naime, čitavo vrijeme u plavim hlačama za kupanje, koje su mu na neki način postale i zaštitni znak provoda u Hrvatskoj.

Nakon Splita, Hvara, NP-a Krka i brojnih drugih lokacija u Hrvatskoj, Dan je posjetio i Dubrovnik, gdje su se svi počeli šaliti na račun njegovih hlačica koje obožava očito više od ičega. Na glasu kao veliki zavodnik i playboy, Dan navodno često mijenja djevojke, no tom je odjevnom predmetu posebno vjeran. Na zle jezike nimalo se ne obazire te je svu pažnju posvetio uživanju u odmoru na našoj obali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life passes most people by while they’re making grand plans for it

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Multimilijunaš Jadranom plovi na luksuznoj jahti u društvu nekoliko djevojaka, a ovoga je tjedna lijepom gestom iznenadio svog prijatelja, filmskog producenta i igrača pokera Billa Perkinsa. U Dubrovniku su proslavili njegove zaruke s Larom Sebastian, a Bilzerian je paru priredio raskošni vatromet.

Svoje prijatelje Dan često časti skupim pićima, hranom i brojnim iznenađenjima, a mnogi od njih nerijetko se o svemu hvale na društvenim mrežama.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Getty Images) Elsa Pataky (Foto: Profimedia) +5 Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Danas je u skladnom braku i svi joj zavide, no ova zavodnica lomila je mnoga srca i varala svoje bivše dečke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene