nema mu kraja

On je profesionalni ženskar i kralj Instagrama, a sada je najavio da će biti i budući američki predsjednik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kralj Instagrama Dan Bilzerian najavio je da će se 2024. kandidirati za poziciju predsjednika SAD-a.

Playboy i poznati američki instagramer Dan Bilzerian može se pohvaliti s vrtoglavih 29 milijuna pratitelja na društvenim mrežama i stotinama žena koje je ljubio. Seksi ljepotice, egzotična putovanja i utapanje u moru alkohola njegova su svakodnevnica koja mnogima izgleda kao život iz snova. 

Pogledaj i ovo Christie Brinkley Godine joj ne mogu ništa! Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

Ipak, bradati Dan ima nove velike planove - želi postati predsjednik SAD-a. Nakon što je glazbenik i dizajner Kanye West najavio da će se kandidirati za istu poziciju na izborima 2024., Dan je odlučio da će učiniti isto kad za to dođe vrijeme. 

Kralj Instagrama, kako ga mnogi nazivaju, tako je dao naslutiti kako će se kandidirati za predsjedničku utrku 2024., a rekao je i kako bi u dvoboju njega i Westa - on pobijedio. 

Dan je inače Trumpov pobornik te smatra da je bilo tko kompetentniji biti predsjednikom SAD-a od Hillary Clinton, koju nikako ne podržava. 

2015. je podijelio fotografiju s Trumpom uz koju je napisao kako mora poštovati čovjeka koji u doba političke korektnosti javno progovara o onome što svi misle, ali poslušno šute. 

Ako se odluči okušati u političkoj karijeri, bit će to velika promjena za Dana, koji trenutačno uživa u svom životu prepunom partija, žena i opijata. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene