Bili su atrakcija

Razgolićeni kralj Instagrama i njegove djevojke u vrućim hlačicama uživali su u našem NP Krka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dan Bilzarian posjetio je Nacionalni park Krka, a društvo mu je pravilo sedam djevojaka.

Kralj Instagrama i multimilijunaš Dan Bilzerian uživa na odmoru u Hrvatskoj, kamo je stigao s vojskom djevojaka koje ga u vrućim hlačicama i kupaćim kostimima posvuda prate i ne odvajaju se od njega.

Pogledaj i ovo showbuzz Blizu Lastova Nakon bezbrižnog uživanja upali u probleme: Jedna od prijateljica kralja razuzdanih zabava dobila kaznu lučke kapetanije

Društvo inače boravi na luksuznoj jahti i obilaze našu obalu, no koju su nakratko napustili i gliserom se otputili u Nacionalni park Krk. Dan se nije obazirao na fotografe baš, a sedam djevojaka koje su bile s njim uživale su u svakom trenutku i nisu skidale osmijehe sa svojih lijepih lica.

One su sve redom bile odjevene u vruće hlače i topiće, baš kao i 39-godišnji Dan koji je prošetao i bez majice te pokazao svoj isklesani torzo na kojeg je jako ponosan. 

Dan je osim Nacionalnog parka Krka dosad posjetio Hvar, Dubrovnik i Split, a fotografijama se hvali i na profilu na Instagramu gdje ga prati čak 31,9 milijuna ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Njegova se imovina procjenjuje na više stotina milijuna dolara,  koje je uglavnom zaradio kockajući se i na kartama, što je usavršio još tijekom studentskih dana na Sveučilištu Južne Floride. Osvojio je više turnira, a 2013. godine čak 10.8 milijuna dolara u samo jednoj noći.

Danove hvalisave, pretjerane, ponekad i bizarne objave na društvenim mrežama, priskrbile su mu titulu "kralja Instagrama".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene