nakon dva i pol tjedna

Kedžo prebolio koronavirus pa pozvao sve da nose masku i drže distancu: "Lijep je osjećaj disati svježi zrak"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damir Kedžo još je početkom listopada objavio da ima koronavirus, a sada je fanovima otkrio kakvo mu je trenutačno zdravstveno stanje.

Popularni domaći pjevač Damir Kedžo početkom listopada objavio je da se zarazio koronavirusom te je dva tjedna bio u samoizolaciji, a sada je obožavateljima na Instagramu otkrio novosti.

Pogledaj i ovo Damir Kedžo - 4 to je bio njegov san Kedžo se oglasio o otkazivanju Eurosonga gdje je trebao predstavljati Hrvatsku, fanovi našli način da ga utješe

"Dragi moji, nakon dva i pol tjedna doma lijep je osjećaj biti vani i disati svježi zrak. Lijepo je biti na ulici, u dućanu, ali nakon osobnog iskustva s COVID-om još vas više molim da nosite masku i držite distancu. Drago mi ja što sam napokon u studiju, snimam pjesmu koja me ježi od glave do pete. A to je dobar znak", napisao je Kedžo na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragi moji. Nakon 2 i pol tjedna doma, lijep je osjećaj biti van i disati svježi zrak. Lijepo je biti na ulici , u dućanu, ali nakon osobnog iskustva s Covidom , još vas više molim da nosite masku i držite distancu. Drago mi ja što sam napokon u studiju, snimam pjesmu koja me ježi od glave do pete. A to je dobar znak 😊

A post shared by DAMIR KEDZO (@damirkedzo) on

Brojni njegovi fanovi nisu skrivali oduševljenje time što se oporavio, a istaknuli su i kako jedva čekaju njegovu novu pjesmu. "Nadam se da si jači nego ikada i čekamo novu pjesmu", "Jako mi je drago da si uspio pobijediti COVID i radujem se novoj pjesmi", "Uvijek nasmijan i lijep, dobro nam došao", "Nema bolje stvari nego vidjeti tebe s tim osmijehom", samo su neki od komentara na njegovu objavu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene