što vi kažete?

Vatreni Talijan raspametio fanove novim fotografijama, a komentar njegove djevojke postao hit!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damiano David objavio je nekoliko slika u kožnom izdanju, a komentirala ih je i njegova djevojka Giorgia Soleri i osvojila naklonost mnogih.

Damiano David (22) objavio je fotografije koje su izazvale oduševljenje diljem svijeta, a jako su se svidjele i njegovoj djevojci, influencerici i modelu Giorgiji Soreli (25). 

Pogledaj i ovo Damiano David Što vi mislite? Pobjednik Eurosonga koji je zaludio žene pozirao potpuno gol, nekima su ovi prizori čak previše: "Čemu to?"

"Zaljubljen sam u svoj ruž za usne", napisao je Damiano koji je prošlog mjeseca s bendom Maneskin pobijedio na Eurosongu. Talijan je pozirao u kožnim hlačama i mrežastoj majici, a usne su mu na slikama našminkane ružem i olovke obrubljene olovkom za oči dok mu je kosa zalizana. 

"I ja sam", odgovorila je Giorgia na Davidove riječi. Njezin komentar je lajkalo više od 8.000 ljudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

Mnogi Damianovi obožavatelji su bili zadivljeni njegovim izgledom. "Zaljubljena sam u tebe", napisali su mu brojni pratitelji. Njegove fotografije je lajkalo više od milijun ljudi dok ga trenutno prati 3.8 milijuna. 

David svakim danom ima sve veću vojsku fanova koji obožavaju njegov stil odijevanja i šminkanja. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Žanamari Lidija Bačić Lille i Žanamari Perčić Lidija Bačić Lidija Bačić +0 Lidija Bačić Celebrity Najnovija golišava fotka Lidije Bačić izazvala burnu raspravu na Instagramu, jednima se sviđa, drugi kažu da je ovo stvarno previše!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene