Što kažete na ovo?

Talijan za kojim žene gube glavu pojavio se u halterima, kožnom donjem rublju i zakovicama na zanimljivom mjestu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damiano David iz grupe Maneskin pojavio se na dodjeli nagrada MTV Europe Music Awards u svojem najgolišavijem izdanju do sad.

Za vikend je u Budimpešti održana dodjela nagrada MTV Europe Music Awards na kojoj su slavili ovogodišnji pobjednici Eurovizije, talijanska grupa Maneskin.

Pogledaj i ovo Dove Cameron i Damiano David Rađa se ljubav? Pobjednik Eurosonga koji je bio prava senzacija, poslije prekida duge veze viđen je u društvu djevojke koja je već poznata javnosti

Posebnu pažnju na dodjeli privukao je frontmen benda, pjevač Damiano David, koji se pojavio u nikad oskudnijem izdanju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Måneskin (@maneskinofficial)

Talijan za kojim žene gube glavu nosio je kratku prozirnu bluzu u kojoj je otkrio trbuh, ali i više od toga, a iskombinirao ju je s kožnim gaćama sa zakovicama na zanimljivom mjestu te halterima, mrežastim čarapama i visokim čizmama. Look je upotpunio i rukavicama te upečatljivim naušnicama, a hlače je ovaj put odlučio ostaviti kod kuće.

Ostatak Maneskina također je nosio zanimljive outfite i svi su bili našminkani, no Damiano je definitivno bio najgolišaviji te je još jednom potvrdio da je najveća zvijezda u bendu.

Ovaj put je izgledao i puno zdravije i odmornije nego tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres prošlog tjedna, kada je izgledom zabrinuo obožavatelje.

Inače, bend Maneskin je nakon Europe pokorio i Ameriku gdje su nastupili kao predgrupa legendarnim The Rolling Stonesima.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +8 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Kolindina proslava pobjede Vatrenih postala je hit na društvenim mrežama, a na fotkama su svi primijetili jednu stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene