vatreni Talijan

Ponosno je pokazao stražnjicu u komadu odjeće koji muškarci baš i ne nose i znakovitom porukom izludio obožavateljice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damiano David ne prestaje izluđivati obožavateljice otkako je s grupom Måneskin pobijedio na Euroviziji, a nakon fotki na kojima ne nosi ništa, objavio je jednu na kojoj je u fokusu njegova gola stražnjica.

Frontmen grupe Måneskin, koja je pobijedila na ovogodišnjoj Euroviziji, 22-godišnji Damiano David, sjajno koristi svoj novostečeni status miljenika žena i ne prestaje izluđivati obožavateljice.

Pogledaj i ovo Dove Cameron i Damiano David Rađa se ljubav? Pobjednik Eurosonga koji je bio prava senzacija, poslije prekida duge veze viđen je u društvu djevojke koja je već poznata javnosti

Tako je ih je već nekoliko puta na svojem Instagramu počastio fotografijama na kojima je potpuno gol, a sada je pozirao u izdanju kakvo bi nosio rijetko koji muškarac.

U galeriji fotki nastalih iza kulisa seta novog spota njegova benda za pjesmu "Mammamia" objavio je i jednu na kojoj nosi crni bodi s tangama te je stražnjicu okrenuo kameri i na nju napisao: "Poljubi ovo".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Måneskin (@maneskinofficial)

Prizor je izazvao lavinu reakcija njegovih brojnih obožavateljica, koje su mu pisale kako bi ga rado poljubile tamo i u bilo koji dio tijela.

Osim njega, nedavno su se i ostali članovi benda skinuli do kraja te su svi zajedno pozirali goli, a jedina žena u bendu, basistica Victoria De Angelis, na koncertu "Global Citizen" u Parizu na pozornici se pojavila u toplesu.

"Nama nikada ne treba poseban razlog da se skinemo do kraja", kazala je ona prošli tjedan na konferenciji za medije u Berlinu, gdje je bend premijerno predstavio novu pjesmu, a Damiano je tada prepričao i svoj najčudniji susret s obožavateljima, koji ga od pobjede na Euroviziji opsjedaju gdje god se pojavi.

"Kada smo bili u Švedskoj, dočekalo nas je 20 ljudi koji su se s nama htjeli družiti. Prišli su mi djevojka i dečko, mislim da su bili par, imali su uz sebe kovčeg i kada su ga otvorili zaista sam se iznenadio. U kovčegu je bio pribor za tetoviranje i djevojka me zamolila da joj tetoviram nešto. Odbio sam te sam je upozorio da bi mogla dobiti infekciju pa je na kraju ipak odustala. S druge strane, istu večer sam otišao u tatoo studio te sam napravio još jednu tetovažu na svojem tijelu, to me inspiriralo", kazao je tada.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Emotivni Grašo javio se na Instagramu prvi put nakon vijesti o vezi s Hanom Huljić: "Podrhtavalo je tlo od ljepote i ljubavi"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Gazija Marina Gazija Marina Gazija Janko Popović Volarić +7 Marina Gazija Celebrity Natjecateljica oštro reagirala jer se Martini i Maji nije svidjelo ono što vide: "U redu je biti seksi, i u redu je biti i mama''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene