Početak blistave karijere?

Sin poznate glumice strastveno grli lijepu manekenku, ponosna majka ove je prizore javno nahvalila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damian Hurley još je prošle godine krenuo u manekenske vode, a prije pandemije koronavirusa snimio je kampanju s manekenkom Irinom Shayk.

Svoju prvu kampanju Damian Hurley je snimio još prošloga ljeta, a sada je snimio senzualni video s poznatom ljepoticom za promotivni video šminke Pat McGrath. Sin glumice Elizabeth Hurley još je prije karantene odradio snimanje s manekenkom Irinom Shayk, a beauty brend za koji su snimali oduševljen je postignutim.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) Ona je zgrožena Nadali su se milijunima nakon tragične smrti njegova oca, ali su ipak ostali bez novčića i to im nimalo nije drago!

"Sjajna Irina Shayk i ja za moju najdražu ujnu Par McGrath", napisao je Damian u opisu fotke i videa na kojima pozira sa slavnom manekenkom. Sve je komentirala i sama glumica, koja je istaknula kako je ponosna na svoga sina i njegov novi projekt.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the breathtaking @IrinaShayk and I for my favourite Aunty @PatMcGrathReal , directed by the extraordinary #StevenMeisel 🖤

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

Komplimente kolegi uputila je i Shayk koja je također sve promovirala na društvenim mrežama. Istaknula je kako je Damian prirodni ljepotan s kojim joj je bio gušt raditi. Prema komentaru brojnih obožavatelja, Damian je naslijedio majčinu samouvjerenost pred kamerama, a čini se kako je ovo tek početak njegove blistave karijere.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene