Kao blizanci

Ovaj mladić neodoljivo podsjeća na slavnu majku i ponosno to ističe, ima čak i istu frizuru kao ona

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Ponovno zajedno", napisao je Damian Hurley u opisu serije fotografija koje je objavio s Allegrom Nayar.

Sin glumice Elizabeth Hurley, 18-godišnji Damian, počeo se više družiti s članovima svoje obitelji nakon što su ublažene mjere zbog koronavirusa u Velikoj Britaniji. Model je objavio nekoliko fotografija sa svojom rođakinjom Allegrom Nayar, a izgleda kako se dvojac dobro zabavio na pikniku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

reunited 🖤

A post shared by Damian Hurley (@damianhurley1) on

Pogledaj i ovo Damian Hurley (Foto: Profimedia) Hm, zanimljivo... Mladić koji je slika i prilika slavne majke zapeo za oko prolaznicima zbog jednog neuobičajenog detalja

"Ponovno zajedno", napisao je Hurley u opisu serije fotografija koje je objavio s Allegrom. Pozirao je bez majice, dok je njegova rođakinja bila u ružičastom mini-bikiniju. "Ljubavi moja", odgovorila mu je Allegra ispod objave.

Mladog Damiana Hurleyja nebrojeno puta dosad su zamijenili s njegovom slavnom majkom Elizabeth Hurley, a sve to očito mu ne smeta niti malo. Damian je 2018. godine potpisao ugovor s agencijom Tess Management i debitirao je snimajući kampanju za šminku Pat McGrath.

Glumica je nekoliko puta otvoreno rekla kako je oduvijek htjela da njezin sin jedinac krene majčinim stopama te je istaknula da će ga uvijek podržavati, što god da on odlučio u svom životu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene