Pun je iznenađenja

Što to sprema Dalibor Petko? Zaplesao u haljini s resama: “Brena ću da budem!”

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dalibor Petko objavio je video u kojem pleše i pjeva kao Lepa Brena pa najavio sudjelovanje u showu "Tvoje lice zvuči poznato"

Televizijski voditelj Dalibor Petko večeras će se pridružiti ekipi showa "Tvoje lice zvuči poznato" i na pozornici zapjevati i zaplesati uz jednog od kandidata te nam donijeti atmosferu poznatog mjuzikla, a kako se pripremao za svoj nastup pokazao je na Instagramu.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

"Znaš onu, stavi me u suknjicu na rese i Brena ću da budem. Pripreme za TLZP sad već gore", napisao je Dalibor uz video koji je objavio i u kojem pjeva poznati hit Lepe Brene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

Dalibor je nasmijao svoje pratitelje i prijatelje koji su zaplakali od smijeha.

"Ovo je vrh", "Dakle, plačem", "Plačem od smijeha, uvijek me oraspoložiš", "Znači, vrištim. Petko nisi svoj", "Pa kraljino", "Dalibor, ti si zakon", "Suzu suzu goni", "Bravo legendo", "Ovo mi je dan popravilo", "Apsolutni kralj Instagrama. Sve si ih pomeo ovim glasom i stasom. Još te više obožavam", "Svaki dan me nasmiješ do suza", dio je brojnih reakcija na njegovu izvedbu.

Sudeći prema ovome u novoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" čeka nas vatreni nastup za pamćenje i nova doza sjajne zabave. 

Siniša Ružić utjelovit će oskarovku Renée Zellweger, a binu će dijeliti s bivšim natjecateljem showa Daliborom Petkom koji će nastupiti kao Catherine Zeta Jones. Njih dvojica ove će nedjelje donijeti atmosferu mjuzikla Chicago u brojne domove gledatelje showa Tvoje lice zvuči poznato.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene