'Nije mi lako'

PETKO OTIŠAO S RADIJA 'To je bio moj drugi dom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dalibor Petko prolazi kroz veliku promjenu u poslu i karijeri. Dirljivim statusom oprostio se od Narodnog radija.

Dalibor Petko prolazi kroz veliku promjenu u svom poslu i karijeri. Nakon sedam uspješnih sezona u showu 'Glazbeni show Dalibora Petka' voditelj je odlučio otići s Narodnog radija. Tijekom 16 godina radio je, dajući sve od sebe, na promociji hrvatske glazbe i izvođača. Stekao je time veliko poštovanje kolega, ali i glazbenika, a donijelo mu je to i brojne obožavatelje diljem Hrvatske. Dalibor će sada nastaviti s televizijskom karijerom, gdje u sklopu IN magazina vodi emisiju 'Petkom s Petkom'. U dugačkom statusu na Facebooku objavio je vijest i dirnuo mnoge:

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči - 2 Zaplesala i legendarnu koreografiju Tajči otkrila u razgovoru s Daliborom Petkom: "Severinu nisam nikad gledala kao svoju nasljednicu"

Dragi prijatelji,

'Bila je ovo moja posljednja emisija na Narodnom radiju. Došao je, eto, i taj dan! Izgurali smo sedam sezona i počeli osmu, no tu ova priča nekako stiže svome kraju. Hvala svim pjevačima koji su nam svih ovih godina dali svoje povjerenje, svim izdavačkim kućama i ljudima koji rade u glazbenoj industriji, koji su se zalagali za dobrobit svojih štićenika i izmišljali ponekad nevjerojatne kombinacije, svima onima poznatim i manje poznatim ljudima koji su nam omogućili da imamo bezbroj iznenađenja. No najviše HVALA svima vama koji ste nam dali svoju pažnju, minute i sate svog života i zbog kojih je 'Glazbeni show' bio mjesto u kojem su vladale zabava i pozitiva u inače, kažu, 'nepopularnom' radijskom terminu od 18 do 20 sati. Ako smo vas razveselili, odmorili od surove realnosti i barem malo unijeli veselja u vaš život, naša je misija ispunjena, a moje srce veliko. Bio je ovo sigurno najljepši period u mom životu i zahvaljujem svima koji su mi omogućili neka od najdivnijih sjećanja koja ću nositi u srcu dok sam živ. U ovom sam radijskom sustavu proveo nevjerojatnih šesnaest godina. Tu sam naučio posao i postao taj 'Dalibor Petko'. Nije mi lako otići. Tu je bio moj drugi dom, u kojem sam, a znaju to noćni tehničari, ponekad provodio više vremena nego u svom stanu. Tu je moja druga obitelj. Teško mi je, no sretan sam jer 'moju kućicu' čuva i dalje jednostavno najbolja ekipa. Ljudi koji rade na Narodnom radiju su, vjerujte mi, najbolji i zato je i taj radio takav. Dragi moji narodnjaci, stvarno vas volim i već mi nedostajete.

A vi, dragi prijatelji, bilo da vas osobno poznajem ili ne, ako ovo čitate, tako vas i osjećam. Neću nestati. Znate da me petkom imate na Novoj TV. Sutra imamo baš super emisiju (da se malo reklamiram). A što se ostalog tiče, vidjet ćemo. Radio je moja prva ljubav, a kažu da se takve nikad ne zaboravljaju. Jednom su me prozvali ambasadorom domaće glazbe. Malo je bilo pretenciozno, ali meni se to baš svidjelo. Zato ću to nastojati biti i dalje. Kakva god ona bila, naša je glazba NAŠA, a vjerujte mi, ne znam ljepšeg jezika za izražavanje ljubavi, osjećaja, sreće i tuge od ovog našeg, domaćeg. Bez obzira koji žanr voljeli. Zato ovaj lajk koji namjeravate stisnuti dajte za našu domaću glazbu i nemojte ju nikad prestati slušati. Puno vas volim i hvala još jednom na svemu. Bit ću uvijek negdje tu. Vaš Petko'.

OVDJE poslušajte koja to slavna pjevačica pjeva na bosanskom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene