Opa, pala pusa!

Ivana Mišerić i Nives Celzijus razmjenile vrući poljubac, a sve je objavio njihov jako dobar prijatelj: "I tako svaki put"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dalibor Petko objavio je na društvenim mrežama snimku poljupca Ivane Mišerić i Nives Celzijus.

Dalibor Petko objavio je na svom profilu na Instagramu video u kojem njegove prijateljice Nives Celzijus i Ivana Mišerić izmjenjuju vrući poljubac u zajedničkom izlasku, a čini se da im ni slučajni prolaznici u tome trenutku nisu zasmetali.

"I tako svaki put", napisao je Dalibor uz video koji je objavio u svojim pričama na Instagramu i zagolicao maštu obožavatelja ovih poznatih dama.

36-godišnja Ivana i 40-godišnja Nives užarile su društvene mreže i prije nekoliko mjeseci i to povodom Ivaninog rođendana,  zahvaljujući vrućoj pozi kada im je malo nedostajalo da se poljube, međutim ovaj put prijateljice se nisu suzdržavale.

"50 nijansi čiste ljubavi", napisala je tada Nives uz fotografije. U komentarima se odmah javila i Nivesina prijateljica Ecija Ivušić, koja je ostavila emotikone srca, a nije trebalo dugo da se zaredaju i komentari njezinih brojnih pratitelja.

"Neprocjenjivo", "Sretan joj rođendan", "Predivna si", "Jeste li vas dvije u ljubavnoj vezi", samo su bili neki od njih.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) Senidah (Foto: Instagram) - 8 Senidah (Foto: Instagram) - 7 +0 Senidah (Foto: Instagram) - 5 Celebrity Senidah napadnuta na pozornici usred nastupa, koncert je odmah morao biti prekinut!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) Noah i Miley Cyrus (Foto: AFP) +13 Noah Cyrus (Foto: AFP) Nekad i sad Nekad je bila prava slatkica, a danas je poznata po nimalo damskom ponašanju i paparazzi joj zato ne daju mira!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene