Morala ukloniti silikone

Ispovijest Playboy zečice: 'Moji su me silikoni polako trovali'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Crystal Hefner, supruga poznatog Hugha Hefnera, uz post o silikonima objavila je i fotografiju kako leži u bolničkom krevetu.

Supruga Hugha Hefnera, 30-godišnja Crystal Hefner, svoju intimu podijelila je s prijateljima i poznanicima na svom Facebook profilu. Otkrila je kako je u lipnju uklonila silikone jer su polako trovali njezin organizam, a posljedice su bile zbilja ozbiljne. Sve je krenulo prije nekoliko godina. Glavobolje, upale mjehura, loš imunitet, problemi sa štitnjačom, vrtoglavice i konstantni umor. Znalo se i događati da Crystal nekad nije mogla ustati iz kreveta. 'Osjetila sam takav očaj, jer sam znala da život prolazi kraj mene, a ja ležim bespomoćno'.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) Inače ostaju bez svega Otvorena oporuka kralja Playboya: Žele li milijune, nasljednici ne smiju prekršiti jedan važan uvjet

 

Plavokosa ljepotica tvrdi kako je iznenada postala alergična na mnogu hranu, imala nepodnošljive bolove i probleme s trbuhom. Nakon što joj je dijagnosticirana lajmska bolest, podijelila je s prijateljima na društvenim mrežama njezino zdravstveno stanje. Oni su je naveli na zaključak kako je uzrok svih njezinih zdravstvenih poteškoća u silikonima. Nakon što je istražila simptome koji se mogu pojaviti nakon povećanja grudi, shvatila je kako se ti simptomi podudaraju s njezinima.

Odmah je odlučila ukloniti implantate i tvrdi kako je vrlo brzo primjetila da su nestali bolovi u vratu i ramenima i da može slobodnije disati. Crystal Hefner je dodala kako puno njezinih prijateljica ima implatante i da je upravo zato zabrinuta za njihovo zdravlje. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene