odlično su se zabavili!

Georgina pokazala što su ona i Ronaldo radili sami nakon što su proslavili njegov rođendan s djecom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo proslavio je 36. rođendan sa svojom djecom i partnericom Georginom Rodriguez.

Jedan od najboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo proslavio je 36. rođendan u krugu obitelji.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Na Instagramu je objavio fotografiju s kućnog slavlja na kojoj je pozirao sa svojom djecom i partnericom Georginom Rodriguez, okružen balonima, cvijećem i poklonima, a dobio je i tortu u bojama zastave njegovog rodnog Portugala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

"36 godina, nevjerojatno! Čini mi se kao da je sve počelo jučer, no ovo putovanje je već prepuno avantura i priča po kojima ću ga pamtiti. Moja prva lopta, moj prvi tim, moj prvi gol... Vrijeme leti!", napisao je nogometaš u opisu fotografije nakon čega se prisjetio kako je tekla njegova 20-godišnja karijera, a obećao je i da se neće prestati baviti nogometom još 20 godine.

Objava je u kratkom roku skupila milijune lajkova što puno ni ne iznenađuju s obzirom na to da Ronaldo na Instagramu ima više od 260 milijuna pratitelja čime drži rekord na društvenoj mreži.

Osim s djecom, Cristiano i Georgina njegov su rođendan proslavili i sami, a ona je na svojem Instagramu otkrila što su radili.

Objavila je videa i fotografije na kojima uživaju u snježnim radostima i opisu jedne od objava mu poručila: "Sretan ti tvoj dan i sretan život ljubavi moja! Neka Bog nastavi donositi toliko ljubavi, zdravlja i blagoslova u naš život."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Gucci trgovini u Madridu gdje je dobila otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - Čorluka - 5 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +6 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene