Nije štedio

Ronaldo majku iznenadio vrtoglavo skupim poklonom za Majčin dan, a ona se pohvalila na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo iznenadio je majku poklonivši joj skupocjeno vozilo.

Jedan od najuspješnijih i najpopularnijih nogometaša današnjice, Portugalac Cristiano Ronaldo ne krije koliko mu je stalo da njemu bliskih žena u obitelji, a jedna od njih svakako je njegova majka Maria Dolores.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Koliko je obožava Cristiano je pokazao majci iznenadivši ju i razveselivši potpuno novim Mercedesom koji joj je poklonio povodom obilježavanja Majčina dana u Portugalu.

65-godišnja Maria Dolores svojim se skupocjenim poklonom pohvalila na Instagramu fotografijom na kojoj pozira pokraj njega i s velikim buketom cvijeća u rukama.

"Hvala mojoj djeci na dobivenim darovima. Svim majkama želim sretan Majčin dan", napisala je, a njezinu je objavo vidjelo 2,2 milijuna pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Dolores (@doloresaveiroofficial) on

Njezin se sin također oglasio na društvenim mrežama kako bi njoj, ali i svojoj partnerici i majci jednog od svoje četvero djece, čestitao njihov dan.

"Sretan majčin dan mojim dvjema posebnim ženama", napisao je uz njihove fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldo je s majkom vrlo blizak, a njihova je veza postala još jača nakon što se oporavila od posljedica moždanog udara, zbog kojeg je nedavno bila i hospitalizirana. On je tada bio uz nju, a nakon što se nasreću oporavila i izašla iz bolnice, izjavila je kako je sretna što ima takvu obitelj.

Otac mu je umro 2005. kada je nogometaš imao 20 godina i igrao za Manchester United. Cristiano je pokušavao pomoći ocu s njegovom ovisnošću s kojom se borio, no ništa nije pomoglo.

Upravo zbog tog velikog gubitka Ronaldo je blizak s majkom i ostatkom obitelji. Osim što Dolores pomaže u odgoju njegove djece, vodi i restoran u Brazilu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith i Antonio Banderas (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Profimedia) Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) +0 Antonio Banderas i Melanie Griffith (Foto: Getty) Celebrity Zavodnik ne nalikuje na sebe, skrivao lice dok je trčao da bi bio u formi za 21 godinu mlađu ljepoticu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene