''Ovo je super!''

Ronaldo objavio preslatki video na koji su rijetki ostali ravnodušni, neki su javno priznali da plaču!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo objavio je na Instagramu spol blizanaca koje čeka s Georginom Rodriguez.

Jedan od najuspješnijih nogometaša Cristiano Ronaldo preslatkom je objavom na društvenim mrežama otkrio spol blizanaca koje čeka sa svojom partnericom Georginom Rodriguez, a njegovi su obožavatelji to čekali s velikim nestrpljenjem.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

"Gdje život počinje i ljubav nikad ne završava", napisao je Cristiano uz video u kojem njegovo četvero djece buši velike balone iz kojih u jednom trenutku počinju ispadati plavi i ružičasti konfeti, što znači da će par dobiti dječaka i djevojčicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

"Prekrasni ste, čestitamo", "Obitelj prije svega", "Aaaaa, plačem", "Hvala što se ovo podijelili s nama", "Ovo je super", "Malene ljubavi", "Prekrasna obitelj", "Cristiano će imati svoju vlastitu nogometnu momčad", "Preslatko", dio je komentara koje je dobio.

Cristiano i Georgina su prije nekoliko mjeseci na Instagramu objavili da čekaju blizance, a zajedno već imaju kćerkicu Alanu Marin, koju su dobili 2017. godine i još troje djece, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

"Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi, jedva vas čekamo upoznati", napisali su tada uz fotografiju na kojoj poziraju u krevetu s fotografijama ultrazvuka i koju su oboje podijelili na svojim profilima.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Toni Dalić (Foto: Instagram) Zlatko Dalić (Foto: Dnevnik.hr) Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Miroslav Ćiro Blažević, Zlatko Dalić sa suprugom (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) +6 Zlatko Dalić s obitelji (FOTO: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL) Celebrity Rijetki izlazak Zlatka Dalića s lijepom i samozatajnom suprugom, evo kako je izbornik znao javno govoriti o njoj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene