Čudno ili?

Ronaldova najnovija obiteljska fotografija nije svima dobro sjela: Jedni su se raznježili, drugi začudili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano Ronaldo pohvalio se kako se kupa u kadi s četvero djece, što je naišlo na mnogo pozitivnih komentara, ali ima tu i onih koji su imali reći nešto negativno.

Cristiano Ronaldo (35) često dijeli na Instagramu fotografije s obitelji, no sada je objavio jednu nesvakidašnju.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Poznati nogometaš pohvalio se time kakvo veselje proživljava dok se kupa u kadi sa svojih četvero djece.

“Smiješni trenuci s mojim bebama“, napisao je Cristiano.

Igrač talijanskog Juventusa fotografirao se u kadi s kćeri Alanom Martinom (2), blizancima Evom i Mateom (2) te sinom Cristianom Juniorom (9). Fotografiju je vjerojatno snimila nogometaševa zaručnica Georgina Rodriguez (26), koja je Ronaldu rodila Alanu Martinu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Funny moment with my babies 😀❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Slika nasmiješenog Cristiana i djece oduševila je njegove fanove. “Obitelj iznad svega“, “Uživaj, šampione“, “Ovo grije srce“, “Neodoljivi trenuci“, “Sretna obitelj“, komentirali su obožavatelji.

No nekima nije dobro sjela nogometaševa fotografija. “Nisam valjda jedini kojem je ovo čudno“, “Čekaj, ovo je ilegalno“, “Ne želim osuđivati, ali izgleda čudno. Nadam se da svi imaju nešto obučeno, barem gaćice“, istaknuli su.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević Momčilo Otašević Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin (Foto: Hana Šmerek) +2 Momčilo Otašević (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Sve je raznježio: Miljenik žena i zvijezda domaćih serija priznaje bez čega ne može zamisliti svoj dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene