odmor za oči

Nogometaš pokazao isklesano tijelo na luksuznoj jahti, dok se njegova ljepša polovica hvali zamamnom pozadinom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cristiano i Georgina proveli su nekoliko dana na luksuznoj jahti, a slavni nogometaš pokazao je svoje isklesano tijelo, dok je njegova zaručnica sav naglasak stavila na bujnu pozadinu.

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez prije nekoliko su se dana pohvalili kako su luksuznom jahtom otplovili na odmor, a na Instagramu su se hvalili obožavateljima što su sve radili.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Jedno su vrijeme proveli u talijanskom Portofinu, gdje su ih uhvatili i paparazzi. 35-godišnji nogometaš se okupao u moru te se sunčao i ponosno je pokazao isklesano tijelo, dok je Georgina (26) po brodu šetala u pripijenoj haljini. Ranije je na društvenim mrežama objavila fotku koja je naglasila njezinu bujnu pozadinu.

Sa slavnim parom na odmoru su bili i prijatelji, a sudeći po fotkama, dobro su se proveli. Rodriguez se na Instagramu u nedjelju požalila da odlaze s jahte, a uz snimku je objavila i pjesmu "Time to say goodbye". Ronaldo se idući tjedan vraća na nogometni teren, a njegov klub čeka utakmica protiv Genove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grande es aquel que para brillar no necesita apagar la luz de otros 🌅...❤️ #love #goodvibes

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Lijepa Ronaldova zaručnica oduševila je svojih skoro 19 milijuna fanova i selfijem sa slavnim nogometašem, a svakom novom fotkom izazove veliki interes javnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene