Kontroverzni par

Imala je 16 kad se udala za glumca od 50 godina: ''Sada sam žena i vrijeme je da progovorim''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Courtney Stodden i glumac Doug Hutchison rastali su se nakon devet godina braka, a ona je najavila knjigu u kojoj će reći sve o njihovoj vezi.

Courtney Stodden i glumac Doug Hutchison podigli su puno prašine 2011. godine kada su se vjenčali. Ona je u to vrijeme imala tek 16 godina, a on je navršio 50.

Pogledaj i ovo showbuzz Predomislili se Njoj je 19, njemu 54 - Zaručili se po DRUGI PUT!

Danas imaju 25 i 59 godina, a objavili su kako su se službeno rastali. Stodden je na svom profilu na Instagramu podijelila emotivnu poruku.

"Danas je 3. ožujka i službeno sam rastavljena od glumca Douga Hutchisona. Ovo je veoma emocionalan dan za mene. Samo Bog zna kako se on osjeća, ali znam da je ovo dobro za oboje. Kada gledam ovu fotografiju, osjećam se iskorišteno", piše Courtney te nastavlja.

"Bilo me je strah uopće spomenuti verbalne napade tijekom ovih 10 godina braka jer sam bila dijete, a on je imao 50 godina kada smo se vjenčali. Sada sam žena i vrijeme je da napokon progovorim. Osjećala sam se zatočenom, manipulirao je mnome i bila sam usamljena", napisala je Stodden te je najavila da piše knjigu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s March 3rd, 2020 - today I am officially divorced from actor Doug Hutchison. It’s an emotional day for me. God only knows how he’s feeling, but I can tell you that it’s for the better. I look back at this picture and feel absolutely taken advantage of. I’ve been scared to even speak up about feeling groomed or being verbally abused during the almost 10 year marriage because I was a child and he was 50 when we married but I’m a woman now and it’s time for me to put my big girl pants on and speak on this matter. I’ve felt completely trapped, manipulated and at times abandoned by adults // growing up in such an environment — it became a lonely and dark place. Stay tuned for my book. And to Doug... I’ll always love you; yet I’ll always be angry. You’ve left me — a child woman, feeling belittled and confused. These things I shall overcome. I wish you well. But please don’t ever do this to another minor again. It’s not right... even if the parent signs off. Wait a respectable amount of time before marrying. Children aren’t on your level. I’ll always love you regardless. Be better. As shall I.

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Par se mirio i svađao nekoliko puta tijekom svog turbulentnog braka, a Stodden je otkrila i kako je 2016. godine imala spontani pobačaj.

Zvijezda serije Drugo ime ljubavi Elizabeta Brodić otkrila intimnu tajnu! I Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene