ZBILJA JE PRETJERALA

UNIŠTENO LICE Zažalila zbog plastičnih operacija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teško je prihvatila činjenicu da stari.

Hollywood nikad nije bio dobro mjesto za ostariti, pogotovo za pripadnice nježnijeg spola. Pritisak da se izgleda što je mlađe tjera mnoge glumice da se podvrgnu raznim tretmanima pomlađivanja. Tom pritisku podlijegla je i glumica Courtney Cox. Courtney je gostovala je u showu Beara Grillsa te je tako prvi je put javno priznala kako je zaista pretjerala s operacijama.

Pogledaj i ovo PR Hannes Þór Halldórsson Dvostruki život islandskog redatelja: Prije četiri godine branio je protiv Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a danas ima hit europsku komediju

'Teško sam prihvaćala činjenicu da starim. Ali, ne vrijedi. S tim se ne možete boriti. Nema osobe koja je izmislila formulu protiv starenja. I svi će ostariti, svačija mladost će proći. Ja sam pokušala zalediti svoje godine. Naravno, nisam uspjela. Operacije su mi uništile lice, sada mi je žao zbog toga. Naučila sam lekciju, ali za neke stvari je sada kasno', rekla je 52- godišnja glumica.

Pročitajte priču o fotografijama koje će slomiti srce Khloe Kardashian.

Courntey je konačno shvatila i prihvatila kako je starenje prirodan proces.' Kada izgledaš prirodno onda imaš onaj poseban sjaj u očima. Neke stvari vezane za starenje zapravo su odlična stvar! Poput gledanja moje kćeri kako prolazi kroz život’, zaključila je Cox.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene