OTVORENO PRIZNAO

DOKTOROVA ISPOVIJEST Progovorio o noći kada je umro 'kralj popa'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Conrad Murray otkrio je detalje iz noći kada je umro Michael Jackson.

Conrad Murray bio je doktor slavnog pjevača Michaela Jacksona, a okrivljen je za ubojstvo iz nemara jer je Michaelu davao lijekove protiv bolova u velikim količinama, a od kojih je Michael na kraju i preminuo. Iako je bio osuđen Conrad smatra da je ostao nedužan u cijelom slučaju. Prošlo je gotovo sedam godina od tragičnog događaja, a doktor je tek sada u potpunosti otvorio dušu i ispričao svoju verziju priče, odnosno te tragične noći.

Pogledaj i ovo showbuzz Potvrđena presuda Liječnik Michaela Jacksona ipak kriv!

Sve se dogodilo usred priprema za njegovu veliku turneju. Doktor je priznao kako je dane i noći provodio uz Michaela koji je inače imao problema sa snom. Zbog toga je koristio kiruški anestetik propofil, a s kojeg ga je 'skinuo' Conrad. Iako doktor tvrdi da ne izaziva ovisnot, svjejedno mu je to sredstvo uništilo život. 'Ono o čemu je Michael bio ovisan je Demerolu, a o tome je čak napisao i pjesmu Morphine', tvrdi Conrad. Problem sa snom Michael je imao i tu kobnu noć. Conrda je priznao kako je predosjetio da se nešto čudno događa, ali nije mogao i znao utvrditi o čemu je riječ. Michael nije mogao zaspati, pa mu je dao 10 mh Valiuma. No, to nije djelovalo. Michael je bio budan. Zatim mu je dao 2 mg Ativiana, pa 2mg Verseda. Jackson i dalje nije mogao zaspati. Bio je budan, šetao po sobi, a jutro se približavalo. Michael je već bio izmučen, neispavan i očajan. Conrda mu je zatim odlučio dati 2MG Ativiana i 2 mg Verseda. No, ništa nije djelovalo.

Kralj popa taj dan je trebao imati veliki koncert, a budući da cijelu noć nije spavao znao je da neće moći izdržati i održati taj koncert. Zavapio je za propofolom, odnosno 'mlijekom' kako ga je Jackson zvao. Conrad se našao u mukama. Nije ga htio ponovno naviknut, ali nije imao izbora, tvrdi. Michael ga je preklinjao da mu pomogne. Naposljetku mu je dao savim malu dozu što se pokazalo kobnim potezom. Conrad tvrdi da je sve bilo u redu, negdje do podne, kada je na kratko zbog telefonskog poziva izašao iz sobe, a kada se vratio zatekao je Michaela u drugačijem položaju. Pokušao ga je oživljavati, no bezuspješno. Hitna pomoć je pozvana. Umjesto lijekova kojima se Jackson predozirao, Murray za Jacksonovu smrt krivi bolničke liječnike koji kako kaže, nisu puno učinili taj dan kad su pristigli u kuću. 

Bolničari tvrde kako je 'kralju popa' otkazalo srce i kako je bio klinički mrtav kad su ga pronašli. U svakom slučaju, Michael je preminuo sa 50 godina i nijedna verzija, dfoktorova ili od liječničkog tima, ne može to promijeniti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene