Jedva se kontrolirali

Prepustili se vrelim strastima kao da sutra ne postoji, nisu nimalo marili hoće li ih netko vidjeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Conor McGregor, Heidi Klum i Nina Agdal samo su neke od zvijezda koje su uhvaćene u uzavrelim ljetnim strastima.

Vruće ljeto je pri kraju, a da njegove temperature budu još višlje pobrinuli su se slavni parovi koji su uživali uglavnom na svojim luksuznim jahtama, nerijetko se prepuštajući strastima što su pažljivo popratili dežurni paparazzi koji su ih pratili u stopu.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 3 a 50 joj je godina! Bujni dekolte činio se kao da će svakog trena iskočiti iz uske haljine, ali ovoj ženi nitko ne može osporiti da izgleda senzacionalno!

Objektivi su između ostalih zabilježili njemačku manekenku Heidi Klum i njezina 16 godina mlađeg supruga Toma Kaulitza dok su razmjenjivali nježnosti u blizini Cannesa, ljubeći se na jahti.

U Italiji se jedno od drugog nisu odvajali ni danska manekenka Nina Agdal i njezin dečko Jack Brinkley-Cook koji su uživali kod otoka Caprija koji slovi kao jedno od omiljenih zvjezdanih destinacija ljeti.

Američki glumac David Charvet nije se otputio u Europu, već je za uživanje s misterioznom brinetom odabrao Karibe, gdje nepoznatu ljepoticu nije ispuštao iz ruku.

No za Italiju se odlučio nogometaš Bayern Munchena Kingsley Colman koji je uzavrelim strastima prepustio s novom zaručnicom Sabrinom Davud koju je zaprosio prije nešto više od mjesec dana.

Višestruki svjetski prvak u Moto GP-ju Valentino Rossi i njegova atraktivna djevojka Francesca Sofia Novello poljupce su razmjenjivali na španjolskon otoku Formenteri, koji su posjetili u društvu prijatelji, ali svaki slobodni trenutak provodili izmjenjujući vruće poljupce i uživajući u romantičnim zalascima sunca.

A na jugu Francuske strastima se prepustio Conor McGregor i to sa ženom koja je s njim bila u najvećem bogatstvu i ignorirala sve njegove navodne afere, Dee Devlin.

Nježnostima su se pred cijelims svijetom prepustili i Cristiano Ronaldo i njegova Georgina Rodriguez koja cijelo ljeto plijeni pažnju svojim bujnim oblinama u minijaturnim bikinijima i pokazuje čime je zavela jednog od najboljeg nogometaša današnjice. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Domenica Žuvela - 2 Domenica +0 Domenica Celebrity Domenica pozirala s majkom i pobrala brojne komplimente: "Koliko ti mama ima godina? Kao sestre ste!"
 

Staklo je počelo pucati, Neda i Marina ne štede glasnice u TLZP glazbenom izazovu! 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene