LJETNI HIT

PREMIJERA Spot koji će vas natjerati da zaplešete!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Colonia je snimila novi spot za pjesmu „Lei lei“ koji će joj zapečatiti status najplesnijeg ljetnog hita!

Jedna od najpopularnijih domaćih dance grupa, Colonia, snimila je novi spot za pjesmu „Lei lei“ koji će joj bez sumnje osigurati titulu najplesnijeg ljetnog hita!

Pogledaj i ovo Boris Đurđević ''malo izgledaš drugačije, ali...'' Član naše kultne grupe ove prizore nije mogao propustiti, evo kako je reagirao: "Kad sam mislio da sam sve vidio u životu..."

Redatelj Darko Drinovac oduševio se Colonijinom idejom da za spot angažiraju plesni studio Fusion i da cijela priča spota bude energična, puna ritma i dobrih plesnih pokreta. „ Indira je fenomenalna, odlično je savladala koreografiju i rastura u plesu s ekipom!“- rekao nam je Drinovac koji više ni ne broji spotove koje je snimio za Coloniju.

Boris Đurđević ponovno je iskoristio svoju formulu uspjeha i potpisuje glazbu i aranžman za hit „Lei lei“, a tekst Valerija Đurđević. Novim singlom potvrdili su da i nakon dvadeset godina Colonia ide u korak sa svjetskim trendovima, kako u zvuku tako i u spotovima koji prate njihove hitove.

„Raduju me snimanja, pogotovo kad surađujemo s mladim, talentiranim ljudima poput koreografkinje Dijane Hržić, koja je odradila odličan posao i s nekoliko efektnih pokreta napravila čudo!“ – izjavila je Indira koja je za atraktivne kostime u spotu angažirala dizajnera Zigmana, a njezin beauty tim i dalje čine salon Renata i Lada Mitrašinović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene