Ivana se sjajno snašla

Nova pjevačica Colonije snimila prvi spot: "Ženama je jako teško u ovom poslu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma "Que sera" je već na nastupu u Vinkovcima osvojila srca publike, a svoje zadovoljstvo nisu skrivali ni članovi grupe Boris i Ivana. Colonia je održala i premijeru spota!

Colonia je sinoć održala promociju novog videospota, prvog u novom izdanju. Pjesma "Que sera" je već na nastupu u Vinkovcima osvojila srca publike, a svoje zadovoljstvo nisu skrivali ni članovi grupe Boris i Ivana. Kako videospot izgleda, možete premijerno vidjeti. Znakovit početak novog spota Colonie. No nisu se raspali, već u novom sastavu kreću u nove pobjede.

Pogledaj i ovo showbuzz Fatalni Tino Atraktivna pjevačica Colonije zaljubljena do ušiju: "On je taj koji presudi u nekim stvarima"

"Ja sam iskreno oduševljena, konačnim proizvodom. Ja, inače sam jako kritična osoba, pogotovo kad gledam sebe na televiziji, ali prezadovoljna sam", komentirala je Ivana Lovrić, nova pjevačica grupe. Za cijeli scenarij spota koji se snimao dva dana, zaslužna je Borisova supruga Valerija. Colonia je prije samo tjedan dana održala i prvi nastup. Pohvale otad ne prestaju stizati na društvene mreže.

"I dalje sam samokritična i uvijek ću biti, ja sam takva jednostavno, previše sam samokritična, ali ako su svi zadovoljni i ja sam", dodaje Lovrić. "Čudno je, meni je ovo sve sad novo, ali mislim da se dobro nosim s tim", dodala je. Što su još otkrili Ivana i Boris, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene