Laskava nagrada

"Srce mi je puno": I Colonia je dobila Oskara!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Colonia nagrađena je Oskarom popularnosti na svečanoj dodjeli u Banja Luci.

Svoj status najbolje grupe u regiji Colonia je još jednom potvrdila osvojivši nagradu Oskar popularnosti, koji je pjevačici Indiri Levak uručen na svečanoj dodjeli u Banja Luci.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 4 Prije petnaestak godina Isplivale su stare fotografije Indire Levak dok je još bila članica Colonije, odmah je primjetna jedna velika promjena!

Na jubilarnom, dvadesetom izdanju glazbene manifestacije Oskar popularnosti, grupa Colonia, koja iza sebe ima dvadesetogodišnji staž na glazbenoj sceni, pokazala je i dokazala kako kvaliteta i pozitivna glazbena priča može trajati i biti uspješna u kontinuitetu. Indira je svojim nastupom te večeri podigla atmosferu u dvorani do vrhunca i zahvalila se svim fanovima iz cijele regije koji prate njihov rad.

"Banja Luka, hvala od srca, posebno me veseli što je nova mladost prigrlila Coloniju i pjevaju sa mnom u glas... srce mi je puno! Zbog toga se bavim glazbom, jer povezuje ljude svih generacija!", izjavila je Indira Levak.

Iako su već neko vrijeme u studiju gdje pripremaju kompilacijski album, Colonia nije smanjila tempo koncerata, a sudeći prema broju održanih u prva dva mjeseca 2017. godine i ovoj nagradi, može se zaključiti da je pred njima još jedna jako uspješna godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene