problematični zavodnik

Njegova snimka seksa s Playboyevom zečicom je zgrozila javnost, a imao je i platonsku vezu s glumačkom divom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Colin Farrell ima dvoje djece s bivšim djevojkama, a ljubovao je s Britney Spears, Angelinom Jolie, Demi Moore i Playboyevom zečicom Nicole Narain.

Glumac Colin Farrell (43) ne zapušta svoje tijelo ni tijekom pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Colin Farrell - 3 Bliskost je vidljiva Colin Farrell imao je najslađu pratnju na dodjeli Oscara, pozirali su zagrljeni i s ponosnim osmjesima na licu

Zgodni Irac viđen je u ponedjeljak kako se vraća s trčanja u Los Angelesu, a pritom je nosio zaštitnu masku na licu zbog koje je bio skoro pa neprepoznatljiv. Colin je privlačio pozornost prolaznika u svom kvartu Los Feliz ne noseći majicu i pritom pokazujući istrenirani torzo. 

Nakon što je odradio trčanje, glumac je otišao u svoj terenac. Farrell trenutno odmara od snimanja zbog koronavirusa, a kada se situacija poboljša vratit će se na set filma "Batman" u kojem igra negativca Pingvina. 

Glumac je poznat po izbirljivosti kada je riječ o ulogama. Svojedobno ga je Pierce Brosnan predložio za tajnog agenta Jamesa Bonda, no Colin je glatko odbio tu opciju. 

Farrella su povezivali s legendarnom glumicom Elizabeth Taylor, koja je umrla 2011., u posljednjim godinama njezinog života. Nagađalo se o njihovom romantičnom odnosu, a kasnije je progovorio o svemu.

"To su bile divne dvije godine mog života. Posljednja veza koju sam imao i nikada nije konzumirana. Obožavao sam je. To je bila spektakularna žena", rekao je svojedobno Farrell koji je čitao pjesmu na Elizabethinom sprovodu. 

Inače, glumac je bio jako problematičan kao tinejdžer. Nekoliko je puta uhićen zbog krađe, tučnjave i prebrze vožnje, pa su ga roditelji poslali u internat. Ubrzo je izbačen jer je napao ravnatelja. Nakon toga je otišao u Sydney gdje je radio razne poslove i okušao se u glumi u kazalištu. 

Colina su 2014. proglasili trećim najzgodnijim Ircem u Hollywoodu, a pretekli su ga Michael Fassbender, koji nije ni rođen u toj zemlji, te Jamie Dornan, poznat po ulozi u franšizi "Pedeset nijansi sive". 

Farrell ima dvoje djece s bivšim djevojkama, a kroz godine je povezivan s Lindsay Lohan, Britney Spears, Demi Moore i Angelinom Jolie. Glumac je ljubovao i s Playboyevom zečicom Nicole Narain i internetom je svojedobno kružila njihova snimka seksa. 

Colin je navodno pokleknuo 2001. i izgubio svoj status vječnog  neženje s kolegicom Ameliom Warner. Prema pisanju američkih medija njihov brak je propao nakon nekoliko mjeseci. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal i George Clooney (Foto: AFP) +1 Amal i George Clooney (Foto: Profimedia) Celebrity Jedan od najmoćnijih parova na svjetskoj sceni se rastaje, a sve bi ih moglo koštati vrtoglavih 500 milijuna dolara?

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene