Četvrta beba

"Nemarni" Rooney postaje ponovno tata: Coleen objavila da je opet trudna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Wayne i Coleen Rooney imaju već sada veliku obitelj, roditelji su tri dječaka. A sada je Coleen objavila da uskoro stiže i četvrta beba u obitelj.

Nedavno se Coleen Rooney svijetu požalila na to koliko je njezin suprug neposlušan i nemaran kad su kućanski poslovi u pitanju, a sad je otkrila da im uskoro stiže i četvrto dijete. Supruga nogometaša Waynea Rooneyja potvrdila je tako na Twitteru da će se njihova obitelj uskoro proširiti.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney - 5 Brak pun problema Pisao joj je ljubavne pjesme, ona je uporno odbijala izaći s njim, a onda mu je u braku oprostila druge žene i skandale!

Nedavno je na ljetovanju pokazala zaobljeni trbuščić pa više nije imalo smisla od javnosti kriti sretnu vijest. "Jako sam sretna. Vijest o trudnoći nikad nisam opovrgavala, ali sam je pokušavala zaštititi. Sad je sve sigurno i provjereno - četvrta beba je na putu", napisala je na Twitteru poznata 31-godišnjakinja.

Prije nekoliko dana požalila se da joj život uz Waynea nije med i mlijeko te da kućanske poslove i obaveze izvršava isključivo sama. Ipak, to ih nije omelo u širenju obitelji.Coleen i Wayne inače su zajedno već 15 godina, od toga u braku devet. Kao kruna ljubavi tu su njihova tri sina, sedmogodišnji Kai, četverogodišnji Klay te jednogodišnji Kit. Iako dosad pomoć u kućanskim poslovima i obvezama oko djece nije trebala, očito je da će Coleen uskoro morati nekog zaposliti da joj pripomogne.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene