pravi izbor za nju

Zvijezda filma "Povratak u budućnost" obilježila 35 godina od njegova izlaska, zbog bolne situacije nije bila u nastavcima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Claudia Wells je u znanstveno-fantastičnom hitu utjelovila Jennifer Parker, djevojku Martyja McFlyja kojeg je odigrao slavni Michael J. Fox.

Claudia Wells (53) imala je 18 godina kada se proslavila u filmu "Povratak u budućnost", a nije se pojavila u nastavcima popularne franšize. 

Pogledaj i ovo Povratak u budućnost Ovo je tako lijepo vidjeti! Emotivan susret legendi poslije 35 godina: Evo čime su rasplakali publiku, koja ih i danas obožava!

Glumica je u petak viđena u sushi restoranu u Los Angelesu s prijateljima kako obilježava važan događaj, godišnjicu filmskog hita. Upravo je tog dana, 3. srpnja prvi nastavak franšize "Povratak u budućnost" proslavio 35 godina od svog izlaska. Glumica je u trapericama i cvjetnoj bluzi sa smiješkom na licu pokazala kako i u 54. godini života odlično izgleda. 

Važnom godišnjicom se pohvalila i na Instagramu na kojem je objavila fotografiju poljupca iz filma. "Mislim da je 35. obljetnica "Povratka u budućnost" vrijedna poljupca", istaknula je. 

Claudia je u znanstveno-fantastičnom hitu utjelovila Jennifer Parker, djevojku Martyja McFlyja kojeg je odigrao slavni Michael J. Fox. Kultni film je govorio o putovanju kroz vrijeme, a Wells se nije pojavila u sljedeća dva nastavka jer joj majci bio dijagnosticiran rak. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Figure the 35th anniversary of ‘Back To The Future’ premiering is worthy of a kiss! 🥰😁. @back_to_the_future_trilogy #premiere #35thanniversary #35th #backtothefuture #martymcfly #claudiawells @theclaudiawells @armani_wells #armaniwells @lea_thompson #docbrown #delorean #fluxcapacitor #mrfusion #gigawatts #bifftannen #timetravel #hoverboard #michaeljfox #christopherlloyd #deloreantimemachine #twinpinesmall #grayssportsalmanac #1985 #1955 #2015 #88milesperhour #hillvalley @back_to_the_future_trilogy #backtothefuturetrilogy @backtothefuture.page @back_to_the_future_fan @backtothefuture__ @backtothefuture_blog @80sthen80snow #80sfashion @unistudios #unistudios @amblin @spielberg_official #stevenspielberg

A post shared by Claudia Wells (@theclaudiawells) on

"Moja mama je bila u četvrtoj fazi limfoma.. Imala sam toliko toga u privatnom životu što mi se događalo i nikada nisam razmišljala o tome da budem dio nastavaka. Duboko u sebi sam znala da je to pravi izbor za mene", istaknula je glumica 2017. 

Zamijenila ju je zvijezda serije "CSI" Elisabeth Shue. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene