Prkosi starenju

U danima najveće slave zaštitari su joj čuvali donje rublje, a i s 50 odrađuje golišava snimanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Claudia Schiffer proslavila se početkom 90-ih godina kada ju je agent za modele spazio u noćnom klubu u Düsseldorfu.

Njemački supermodel Claudia Schiffer u britanskom izdanju magazina Elle progovorila je o 30-godišnjoj karijeri, zlostavljanju, a i kako gleda na svoje starenje. 

Pogledaj i ovo Claudia Schiffer Ima 51 godinu 90-ih su se za nju svi otimali i proglašena je najljepšom na svijetu, a ni danas nije daleko od te laskave titule!

Iako će ove godine proslaviti 50. rođendan, Claudia je odradila seksi snimanje i pokazala da se jako malo promijenila otkako se proslavila. Manekenka se proslavila početkom 90-ih nakon što ju je primijetio agent za modele u noćnom klubu u Düsseldorfu, a otada je radila za najpoznatije modne brendove. 

Kaže kako joj je bilo teško naviknuti se na toliko slavu. "Bilo je ludo, osjećala sam se rock zvijezda. Nisam mogla doći do auta ako mi osiguranje nije raščistilo put. Ljudi su rezali rupe u šatorima u kojima su bile modne revije i pokušali nas uslikati", prisjetila se Claudia. 

Drago joj je zbog svih komplimenata koje je dobivala, a ni danas ne izostaju, no ističe da se želi maknuti od te faze života. "Treba nastaviti dalje. Ne moraš cijeli život biti nazivana ljepoticom. Vrijeme je za mlađe generacije i to treba prihvatiti bez ljubomore. Ne postoji tableta koja će te pomladiti za 20 godina", objasnila je manekenka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pillow fight... #FridayFeeling #StevenMeisel

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on

Dodaje kako je bilo i teških trenutaka jer su modni direktori iskorištavali svoju moć.

"Vidjela sam neke stvari i nisu bile lijepe. Ne govorim o seksualnom iskorištavanju već samo o zlostavljanju i vježbanju moći, koje stvarno nije bilo nužno", ispričala je. 

U danima najveće slave Claudia je morala imati zaštitare koji bi čuvali njezinu odjeću, posebice donje rublje. Naime, dok je manekenka hodala modnom pistom sve to je često bilo ukradeno. 

Inače, Schiffer je od 2002. u braku s filmskim producentom Matthewom Vaughnom (49) te imaju kćeri Clementine Poppy (15) i Cosimu Violet (9) i sina Caspara (17). 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Celebrity Glumac i bivša žena još nisu potvrdili pomirbu, ali dvije godine od razvoda ne miču se jedno od drugoga

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene