Reakcije su podijeljene!

Bujna Slavonka o kojoj su pisali i strani mediji pozirala s ''ukrasom'' oko vrata zbog kojeg se većina na prvu naježi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Claudia Rivier objavila je na Instagramu fotografiju koja je podijelila reakcije njezinih pratitelja.

Naša popularna influencerica, 25-godišnja Slavonka Claudia Rivier sa svojih gotovo 450 tisuća pratitelja na profilu na Instagramu svakodnevno dijeli svoje zamamne fotografije, no onim posljednjim uspjela je nadmašiti samu sebe.

Pogledaj i ovo Claudia Rivier - 2 Njoj nije hladno! Raskošni dekolte naše bujne Slavonke pao u zaborav, ali je na domišljat način pokazala atribut kojim se isto baš voli pohvaliti!

Naime, hrabra Claudia odvažila se na potez na koji bi rijetki pristali, pa pozirala sa zmijom oko bujnog joj dekoltea.

"Moje djetešce", napisala je uz fotografije koje je objavila, a uslijedile su podijeljene reakcije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

"Predivna slatkica", "I ja volim zmije", "Savršena si, kao uvijek", "Neodoljiva", "Ne mogu pronaći dovoljno savršene riječi da ti kažem koliko lijepo danas izgledaš", "Zgodna si", "Ja želim biti ta zmija", "Slatko", "Izgledaš bolje nego Megan Fox", "Ovo je predobro", "Nimalo mi nije lijepa slika, što si tog gmaza metnula na sebe", "Moram te otpratiti", poručili su joj obožavatelji iz različitih zemalja.

Claudiji je popularnost naglo porasla kada su se o njoj raspisali svjetski mediji, čiju je pažnju privukla tvrdeći da su sve njezine obline prirodne, pa i grudi. Nakon toga je i za DNEVNIK.hr progovorila o svojoj karijeri Instagram modela, djetinjstvu i ljubavi te je objasnila i da ima podršku svojeg partnera u onome što radi.

"Kad je ljubavni život u pitanju, jako je važno imati osobu koja je stabilna, osobu koja ne strahuje od pogleda drugih muškaraca i osobu koja vas prije svega poznaje. Naravno da to ne ovisi samo o partneru, nego i o meni, kakav ja kredibilitet imam u očima partnera. Po tom pitanju stojim vrlo dobro", rekla nam je tada.

Ispričala je i kako ljudi reagiraju kada je sretnu uživo.

"Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima", kazala je među ostalim, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

Claudia je ranije ispričala da svoje bujno poprsje može zahvaliti činjenici što se udebljala 30 kilograma, a kaže da joj to fizički ne predstavlja nikakav problem.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Goran Belošević - 1 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 3 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 4 +0 Ecija Ivušić i Goran Belošević - 2 Celebrity Domaća ljepotica u seksi, golišavoj pozi zgodnom zaručniku javno poslala zanimljivu poruku s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene