O njoj pišu i svjetski mediji

Slavonka koja zbog raskošnih oblina izaziva čuđenje pokazala najvatrenije navijačko izdanje: "Rekli ste bez grudnjaka, pa evo!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Claudia Rivier na Instagramu je pokazala kakva će bodriti hrvatsku nogometnu reprezentaciju na utakmici protiv Španjolske.

Influencerica Claudia Rivier (25), koju su zbog bujnih atributa zapazili i svjetski mediji, na dobrom je putu da bude proglašena najpoznatijom navijačicom Vatrenih.

Pogledaj i ovo Claudia Rivier - 2 Njoj nije hladno! Raskošni dekolte naše bujne Slavonke pao u zaborav, ali je na domišljat način pokazala atribut kojim se isto baš voli pohvaliti!

Nakon što je u proteklim utakmicama na Europskom nogometnim prvenstvu bodrila Hrvatsku u seksi navijačkim kompletićima, sada se odlučila poslušati prijedlog svojih pratitelja i navijati bez grudnjaka.

"Pitala svoje sljedbenike da mi daju ideje za novi navijački kostim i rekli su 'bez grudnjaka' - pa evo vam! Najveća podrška našem timu dosad! Idemo po pobjedu", napisala je uz fotke na kojima pozira oslikana crveno-bijelim kvadratićima.

"Ne obazirite se na neuredne kvadratiće, moji bodypainteri nisu bili baš koncentrirani", dodala je u komentarima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Claudia Rivier (@claudiarivier)

"Spektakularna", "Hrvatska će sada sigurno pobijediti", "Ovo je sjajno", "E sad ozbiljno moraju pobijediti", "Idemo Hrvatska", pisi su joj oduševljeni pratitelji ispod fotke.

Claudiju na Instagramu prati preko 338 tisuća ljudi, a popularnost joj je naglo skočila kada su se o njoj raspisali svjetski mediji čiju je pažnju privukla tvrdeći da su njezine obline prirodne pa i grudi.

Nedavno je za DNEVNIK.hr progovorila o svojoj karijeri Instagram modela, djetinjstvu i ljubavi te je objasnila i da ima podršku svog partnera u onome što radi.

"Kad je ljubavni život u pitanju, jako je važno imati osobu koja je stabilna, osobu koja ne strahuje od pogleda drugih muškaraca i osobu koja vas prije svega poznaje. Naravno da to ne ovisi samo o partneru nego i o meni, kakav ja kredibilitet imam u očima partnera. Po tom pitanju stojim vrlo dobro", rekla je.

Ispričala je i kako ljudi reagiraju kada j sretnu uživo.

"Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima", kazala je među ostalim, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

Claudia je ranije ispričala da svoje bujno poprsje može zahvaliti činjenici što se udebljala 30 kilograma, a kaže da joj to nije teško fizički izdržavati.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: Instagram) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Instagram) +4 Sharon Stone (Foto: Profimedia) Celebrity Ovoj ženi su 63 godine, u bikiniju izgleda savršeno, no mnoge je jedan detalj na ovoj fotki dobro nasmijao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene