Ovako ide u teretanu!

Bujna Slavonka kaže da je na njoj baš sve prirodno, ali svi u njezine obline gledaju s nevjericom i pitaju se kako je to moguće?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Claudia Rivier pokazala je profilu na Instagramu izazovno izdanje u kojem odlazi u teretanu pa pitala obožavatelje što misle o tome.

Domaća influencerica, 25-godišnja Slavonka Claudia Rivier sa svojih 400 tisuća pratitelja na Instagramu svakodnevno dijeli svoje seksepilne fotografije, a ovih je dana svojim izdanjem za trening u teretani raspametile vjerne obožavatelje.

Pogledaj i ovo Claudia Rivier - 2 Njoj nije hladno! Raskošni dekolte naše bujne Slavonke pao u zaborav, ali je na domišljat način pokazala atribut kojim se isto baš voli pohvaliti!

"Je li moj top previše za teretanu?", napisala je Claudia uz fotografiju na kojoj su se u prvom planu našle njezine bujne obline, zbog koji su o njoj dosad već pisali i svjetski mediji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Rivier (@claudiarivier)

"Lutka", "Imaš besplatno članarinu u mojoj teretani", "U koju teretanu ideš, pridružit ću ti se odmah", Bomba", "Ti si savršen anđeo", "Prekrasna i seksi žena", "Ti si božica ljepote", "Sad iskreno nije stvar u grudima i to, ali cura je brutalno lijepa, lice je preslatko znači", "Ne vjerujem da će top izdržati", poručili su joj u komentarima.

Claudiji je popularnost naglo porasla kada su se o njoj raspisali svjetski mediji čiju je pažnju privukla tvrdeći da su njezine obline prirodne pa i grudi.

Nakon toga je i za DNEVNIK.hr progovorila o svojoj karijeri Instagram modela, djetinjstvu i ljubavi te je objasnila i da ima podršku svog partnera u onome što radi.

"Kad je ljubavni život u pitanju, jako je važno imati osobu koja je stabilna, osobu koja ne strahuje od pogleda drugih muškaraca i osobu koja vas prije svega poznaje. Naravno da to ne ovisi samo o partneru nego i o meni, kakav ja kredibilitet imam u očima partnera. Po tom pitanju stojim vrlo dobro", rekla nam je tada.

Ispričala je i kako ljudi reagiraju kada j sretnu uživo.

"Reakcije su različite, žene se uglavnom zgražaju, a muškarci se udaraju laktovima", kazala je među ostalim, ali je istaknula i da se ne može sjetiti da je imala neugodnih situacija.

Claudia je ranije ispričala da svoje bujno poprsje može zahvaliti činjenici što se udebljala 30 kilograma, a kaže da joj to nije teško fizički ne predstavlja nikakav problem.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia \ Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) +4 Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Uživo izgleda potpuno drugačije nego na Instagramu, ali nikome nisu promaknule njezine bujne obline!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene