svaka čast!

Ni stravični događaj nije ju spriječio da se pojavi na crvenom tepihu, kći slavnog preljubnika iznenadila sve ovim potezom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kći Ewana McGregora Clara McGregor došla je na premijeru filma u kojem glumi s ocem, iako je pola sata ranije završila na hitnoj.

25-godišnja Clara McGregor gradi karijeru modela, a najpoznatija je kao kći glumca Ewan McGregora (50), koji je prije nekoliko godina svijet zapanjio ljubavnom aferom i svojim govorom na dodjeli Oscara. 

Pogledaj i ovo showbuzz Što reći? Kći poznatog glumca pozirala u toplesu, grudi je prekrila na maštovit način i našalila se na svoj račun

Clara gradi i glumačku karijeru, a mnoge je iznenadila nedavnom objavom i svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu. Naime, manekenku je ugrizao pas za nos i ispod lijevog oka, no ona unatoč tome nije htjela propustiti premijeru trilera "The Birthday Cake", u kojem glume ona i njezin otac.

"Kada te pseći ugriz dovede na hitnu 30 minuta prije crvenog tepiha", napisala je Clara pokraj svoje fotografije s promocije u muzeju Mob u Las Vegasu. Manekenka se pojavila u bež odijelu i crnim sandalama, no sve su oči bile uperene u njezino lice. 

"Tako si opaka", "Najbolji izgled na crvenom tepihu", "Ovo je legendarno", "Nadam se da si dobro", "Sad ostavljaš dojam snažnije i seksepilnije osobe", "Ludo", "Da nisi rekla, mislila bih da je to šminka za promociju mafijaškog filma", komentirali su pratitelji Clarine fotografije na Instagramu. Možete ih pogledati ovdje. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ewan McGregor (Foto: Getty) Celebrity Novu djevojku upoznao je na setu serije, no njegova kći je protiv te veze, zapanjila okrutnom izjavom

Inače, Clarin otac Ewan posljednjih je godina više pažnje privlačio svojim preljubom nego ulogama. On je 2017. na setu serije "Fargo" upoznao kolegicu Mary Elizabeth Winstead (36) i s njom je imao aferu dok je bio u braku s dizajnericom Eve Mavrakis (54).

Bivši supružnici imaju četiri kćeri, a vjenčali su se 1995. Rastavu su okončali prije dvije godine kada je Ewan šokirao javnost dok je držao govor na Zlatnim globusima. Naime, dobio je Zlatni globus za najboljeg glumca za ulogu u seriji "Fargo" pa je zahvalio supruzi, djeci i ljubavnici na svemu. Bio je to govor koji će svakako ostati upamćen.

Clarini roditelji razveli su se nakon afere, a ona je prošle godine na Instagramu napisala da misli da je očeva nova djevojka Mary smeće i da je razorila brak njezinih roditelja. Kasnije joj se ispričala i priznala da nije postupila zrelo jer je bila ljuta. 

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian i Serena Williams (Foto: AFP) Alexis Ohanian (Foto: AFP) Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) +11 Serena Williams i Alexis Ohanian (Foto: AFP) Celebrity Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput osma emisija TLZP - 6 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP - 2 +3 Maja Šuput i Frano Ridjan osma emisija TLZP - 4 Celebrity Kakvo iznenađenje je spremila Maja Šuput! Nikad kraća frizura, a o spektakularnoj haljini pričat će se još dugo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene