PREOKRET U KARIJERI

DRMALI SU DANCE SCENOM Danas ruše Živi zid

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novopečeni saboraski zastupnik Runtić i njegova partnerica Mihaela Varga nekada su bili članovi grupe Matrix

Da politika i estrada idu ruku pod ruku najbolje dokazuje primjer Hrvoja Runtića i njegove partnerice Mihaele Varge. Članovi Živog zida, koji su posebnu pažnju javnosti pridobili napadom u izbornoj noći na čelnika stranke Ivana Vilibora Sinčića i njegovu zaručnicu Vladimiru Palfi zbog autokratskog upravljanja strankom, nekada su harali domaćom estradom. 

Pogledaj i ovo showbuzz tko to ne bi gledao? Procurilo ime dugoočekivanog nastavka kultne franšize? Mnogi jedva čekaju vidjeti holivudskog miljenika koji osvaja skromnošću i darežljivošću

Naime, pobunjenici Živog zida 1999. godine osnovali su grupu Matrix koja je početkom 2000-ih osvajala domaće top ljestvice. U glazbene vode uplovili su hitom 'Vodi me u mrak', nakon kojeg su uslijedili i singlovi 'Duri duri', 'Romeo i Julija', 'Poljubi me strasno', ali i dobro poznat hit 'Na zadnjem sjedištu tvog auta'.

 U to vrijeme izdali su tri albuma, ali iza njih je i nastup na Radijskom festivalu u Vodicama 2000. godine pred 20 000 ljudi. Iako su bili na vrhuncu glazbene karijere svjetla reflektora brzo su im dosadila pa su radost koju su prije imali u glazbi, pronašli u sasvim drugim vodama.

Nakon što je Mihaela odlučila odustati od glazbene karijere, okrenula se politici, a svoju osobnu sreću pronalazila je u spašavanju svojih sugrađana od deložacija diljem zemlje.

Na posljednjim parlamentarnim izborima Varga je bila 14. na listi koalicije Jedina opcija u V. izbornoj jedinici, no sreća ju nije poslužila pa nije uspjela ući u Sabor za razliku od Runtića. Ipak, od glazbe nikada nisu potpuno odustali pa se tako krajem 2014. godine izdali singl 'Kuća obilja' u kojem su objedinili svoju ljubav prema glazbi i političkom aktivizmu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene