znaju privući pažnju

Pobjednici Eurosonga raspametili fanove fotkama na kojima su svi potpuno goli, a jedina žena u bendu našla se u posebnom fokusu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članovi benda Maneskin skinuli su se do kraja i zajedno pozirali za fotke koje su zapalile društvene mreže, a intimne dijelove prekrili su samo zvjezdicama.

Članovi talijanskog benda Maneskin u fokusu su javnosti otkako su pobijedili na ovogodišnjem Eurosongu, a oni se silno trude produžiti svojih pet minuta slave.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Nakon što je frontmen benda Damiano David mjesecima izluđivao obožavateljice svojim golišavim fotkama, počeli su se skidati i njegovi kolege iz benda. Prva je Damianovim stopama krenula basistica Victoria De Angelis, koja se na koncertu "Global Citizen" u Parizu na pozornici pojavila u toplesu.

A sada su se skinuli i ostali članovi benda te su svi zajedno pozirali goli. Fotografije su objavili na službenom Instagramu benda i intimne dijelove prekrili samo zvjezdicama, a jedina žena u bendu opet se našla u posebnom fokusu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Måneskin (@maneskinofficial)

"Kraljevi i kraljica", "Tako sam ljubomoran na Victoriju", "Sve bih dala da sam na njezinom mjestu", "Moj Bože, treba mi zraka", nizali su se komentari u sličnom stilu, a obožavatelji, koji nisu mogli doći sebi, su im poručili i da će opet srušiti Instagram.

Bend uz fotke nije otkrio koji je bio povod njihova skidanja, no mnogi su već zaključili kako bi im ovako trebao izgledati omot novoga albuma.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio  

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila neviđene fotke pokojnog oca i Severine, a prisjetila se i druženja s Rozgom, Alkom i Mineom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene