Uvijek zgodne!

Atraktivne hurikanke izazvale pravu euforiju na cijepljenju protiv koronavirusa, stigle su u opuštenim izdanjima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članice grupe Hurricane promovirale su važnost cijepljenja protiv koronavirusa u jednom trgovačkom centru u Beogradu gdje su bile najveće zvijezde.

Atraktivne članice srpske grupe Hurricane, koje su ove godine Srbiju predstavljale na Eurosongu, Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević pojavile su se na cijepljenju protiv koronavirusa kako bi promovirale njegovu važnost među svojim sugrađanima i potaknule ih na isto.

Pogledaj i ovo Grupa Hurricane - 1 Seksi u svakoj prilici! Zgodne uraganke u usklađenim izdanjima preskočile jedan odjevni komad, znaju kako privući pažnju!

Djevojke su izazvale prave euforiju na otvorenju novog mjesta za cijepljenje u jednom trgovačkom centru u Beogradu, a svi su se željeli fotografirati i popričati s njima. Sanja, Ivana i Ksenija već su se cijepile prije odlaska u Rotterdam gdje se održavao Eurosong i sve su podsjetile na njegovu važnost.

"Ponosne smo na našu zemlju. Kad smo bile u Rotterdamu, dosta nas je mladih pitalo kako se mogu cijepiti", izjavila je Ksenija za srpski N1.

"Sretne smo što smo imale priliku cijepiti u Srbiji. Svatko se bori protiv covida na neki svoj način, mi se borimo cijepljenjem. Nadam se da ćemo se vratiti u normalan život", dodala je Ivana, a Sanja zaključila da je cijepljenje jedan bitan korak pobjedi nad pandemijom. 

Grupa Hurricane je na ovogodišnjem Eurosongu bila jedna od najvećih atrakcija, a natjecanje su na kraju završile na 15. mjestu. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) +7 Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Celebrity Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Profimedia) Ricky Martin (Foto: Instagram) +10 Ricky Martin (Foto: Instagram) Zanimljivosti Slomio je mnoga srca otkrivši da je gay, a sada je odlučio progovoriti i o ženama koje je nekad ljubio pa ušutkao dežurne kritičare

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene