originalno!

Indira Levak pokazala što se u njezinu domu događa nakon ponoći, pa nasmijala tisuće svojih pratitelja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira Levak na Instagramu je pokazala fanovima što ona i suprug rade nakon ponoći, a članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" sve je nasmijala videom koji je objavila.

Članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" i jedna od naših najpopularnijih pjevačica Indira Levak na Instagramu je otkrila kako provodi večeri sa svojim suprugom. Na Instagram storyju objavila je video kojim je sigurno nasmijala svojih skoro 100 tisuća pratitelja.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

"Toliko je teških tema i groznih vijesti, a s moje lijeve strane: Tko ste vi, mladiću?" pitala je Indira svog supruga Miru Levaka, koji je sjedio pored nje s maskom poput one kakvu nosi junak Zorro. "Jesu li rekli maske iza ponoći, obvezno. E, to su te", odgovorio joj je Miro.

Par tijekom pandemije koronavirusa pokušava najviše vremena provesti upravo u toplini svoga doma, a unatoč činjenici što pandemija ne dopušta okupljanja i koncerte, Indira ni sada ne miruje.

Osim što je uz Nives Celzijus, Gorana Navojca i Igora Mešina članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", posvetila se i dizajniranju.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Harry, Meghan i kraljica Elizabeta (Foto: Getty) Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +2 Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Jedan detalj s ove fotografije bio je zadnja kap koja je prelila čašu i povod Harryju i Meghan da napuste obitelj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene