sada sliči na oca

Sin slavnog snagatora nakon drastičnog gubitka kila ponosno šeće bez majice, a nevjerojatno je koliko se promijenio u samo godinu dana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Christopher Schwarzenegger se zadnjih godinu dana pridržavao strogog režima tjelovježbe i prehrane, a rezultati su zapanjujući.

Najmlađi sin Arnolda Schwarzeneggera i njegove bivše supruge Marije Shriver, 24-godišnji Christopher, cijeli je život vodio bitku s viškom kilograma koju je sada napokon dobio.

Pogledaj i ovo Christopher Schwarzenegger Kakav komad! Sin slavnog snagatora skrivao se od javnosti zbog izgleda, koji mu je teško padao, a sada impresionira sve oko sebe!

Nakon što su početkom listopada fotografije njegove drastične transformacije obišle svijet, paparazzi su ga sada ulovili u njegovu kvartu u Los Angelesu.

Christopher je iz kuće izašao bez majice i ponosno pokazao svoju novu figuru, a nevjerojatno je koliko se promijenio u samo godinu dana otkako je uveo strogi režim prehrane i tjelovježbe.

Sada više nego ikad sliči svojem slavnom ocu, koji je izgradio karijeru na isklesanom tijelu, a dugogodišnja borba s viškom kilograma zasigurno mu je teško padala i zbog braće i sestara koji su u fit formi, pa se zato naviknuo skrivati od javnosti.

Christopher ima dvije starije sestre, Katherine (31) i Christinu (30), brata Patricka (27) i polubrata Josepha Baenu koji je njegov vršnjak i kojeg je Arnold dobio u izvanbračnoj aferi s tadašnjom dadiljom svoje djece, Mildred.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Celebrity Rijetko pojavljivanje bivše supruge Zvonimira Bobana nije prošlo neopaženo, pogledajte s kim se družila na špici

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Screenshot: Video) +1 Neven Ciganović (FOTO: Instagram) Nekad i sad Neven Ciganović je prije 16 godina izgledao potpuno drugačije, a od tada je drastično promijenio i stil odijevanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene