Pod povećalom zbog ljubavi

Nakon propalih veza sreću je pronašla s nogometašem: Od tada je fotografi prate u stopu, ali ona se ne buni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Christine Lampard supruga je trenera kluba Chelsea, a otkako je započela svoju TV karijeru pod povećalom je britanske javnosti zbog svojih veza.

Britanska TV zvijezda i natjecateljica brojnih showova, Christine Lampard, prije nekoliko dana je priznala kako njezine prirodne kovrče nisu vidjele svjetlo dana 25 godina, a onda je sve odlučila promijeniti početkom ovoga tjedna dok je spremno pozirala fotografima u opuštenom izdanju.

41-godišnja voditeljica prošetala je Londonom u dugom kaputu s kavom u ruci, a nije se bunila dok su je snimali.

Lampard je inače britanskoj, ali i svjetskoj javnosti poznata po svojim brojnim televizijskim angažmanima, ali i privatnom životu. Rodom je iz Sjeverne Irske, a prije nego što se proslavila započela je vezu s hokejašem Curtisom Bowenom. Par je raskinuo 2003. godine, a ona se zaljubila u vlasnika jednog restorana Christiana Stokera.

Čak su se i zaručili, no ni ta ljubav nije uspjela. S poduzetnikom Markom Beirneom je hodala sve do 2009., a iste je godine upoznala i nogometaša Franka Lamparda.

Par je pred oltar stao 2015. godine, a Christine je posvojila njegove dvije kćeri. Prije dvoje godine objavili su da čekaju svoje prvo zajedničko dijete, a u rujnu 2018. Lampard je rodila kći Patriciju. Par izaziva pažnju gdje god se pojavi, a oboje su zanimljivi javnosti zbog poslova kojima se bave. Frank je inače trenutačno glavni trener kluba Chelsea.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Zbog jednog detalja svi su uvjereni da je Melania Trump kod kuće dok je na pojavljivanjima mijenja dvojnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene