Sve za pet minuta pažnje!

Dvostruki prorezi kao da su joj stvarali problem, nije baš odabrala jednostavnu haljinu za važan događaj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chrissy Teigen je u show Jimmyja Kimmela stigla u odvažnoj haljini s prorezima.

Manekenka i supruga Johna Legenda, 36-godišnja Chrissy Teigen pobrinula se da njezino gostovanje u showu Jimmyja Kimmela bude itekako zapamćeno, i to ponajprije zbog onoga što je odlučila obući.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Naime, Chrissy se na snimanju pojavila u crnoj haljini s dubokim prorezima na nogama, u kojoj je malo toga ostavila mašti gledateljima čim su je ugledali. U show je stigla kako bi promovirala svoju novu kuharicu "Cravings: All Together", a zabave i smijeha u studiju nije nedostajalo.

Chrissy se u posljednje vrijeme sve više počela pojavljivati u javnosti nakon što je početkom godine bila optužna za cyber-zlostavljanje, što je na kraju sama priznala i ispričala se za svoje pogreške.

Chrissy i John zaljubili su se tijekom snimanja spota za njegovu pjesmu "Stereo", a pred oltar su stali 2013. godine i zajedno imaju dvoje djece. Manekenka je prošle jeseni pretrpjela i veliki gubitak. Samo mjesec dana nakon što je objavila da sa suprugom Johnom Legendom čeka treće dijete, doživjela je spontani pobačaj, a tužno iskustvo obitelj je odlučila podijeliti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Instagram) +1 Rebel Wilson (Foto: Getty) Celebrity Svi već znaju da je skinula 35 kila, ali ipak je sve šokirala njezina pojava uživo nakon dugo vremena!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) +4 Nicole Kidman (Foto: AFP) Celebrity Bila je jedna od najljepših glumica i mamila je uzdahe gdje god bi se pojavila, a sada svojim licem izaziva nevjericu

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene