Što vi kažete?

Operacijom je smanjila grudi, ali nakon ovog izdanja nekima je to teško povjerovati, a ni ona sama nije baš zadovoljna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chrissy Teigen je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj su se u prvom planu našle njezine bujne grudi.

Manekena i supruga glazbenika Johna Legenda, 35-godišnja Chrissy Teigen pokazala je zanosnu figuru kojom oduzima dah brojnim pratiteljima na društvenim mrežama i to fotografijom na kojoj se u prvom planu našao njezin bujni dekolte.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Chrissy je pozirala u ružičastoj majici s dubokim izrezom ispod koje nije nosila donje rublje, a na licu je nosila i zanimljiv make up, a nedugo prije toga objavila je i niz fotografija na kojima se pohvalila bujnom pozadinom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Manekenka je inače prije godinu dana bila na operaciji uklanjanja implantata iz grudi, no čini se kako ipak nije posve zadovoljna rezultatom pa želi na još jedan zahvat smanjivanja, što je priznala odmah nakon operacije.

"Ovo bi trebalo prelaziti preko svake moje si**, ali da, moje grudi su još ogromne. Iskreno, mislim da ću to ponovno učiniti, opet ću ih smanjiti. Nisam očekivala da će i dalje biti ovako velike", požalila se tada Chrissy, iako je prvotno tvrdila kako joj je život nakon operacije puno lakši.

Chrissy i John zaljubili su tijekom snimanja njegovog spota za pjesmu "Stereo", a pred oltar su stali 2013. godine i zajedno imaju dvoje djece. Manekenka je prošle jeseni pretrpjela i veliki gubitak. Samo mjesec dana nakon što je objavila da sa suprugom Johnom Legendom čeka treće dijete, doživjela je spontani pobačaj, a tužno iskustvo podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista (Foto: AFP) +0 Linda Evangelista (Foto: AFP) Nekad i sad Ljepotica koja je nekoć bacala sve u trans napokon progovorila o razlogu deformacije: "Ostala sam zauvijek unakažena"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) +23 Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Celebrity Njezin duboki dekolte pao je u drugi plan zbog visokog izreza na haljini, a teško je bilo ne primijetiti i jedno i drugo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene