Sama je sve pokazala

Chrissy Teigen izašla na spoj sa suprugom, a nitko nije primijetio da je čitavu večer šetala u poderanoj haljini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chrissy Teigen fotografi su uhvatili dok je bila na spoju sa suprugom Johnom Legendom, a kasnije je na Instagramu otkrila kako je cijelu večer na sebi imala poderanu haljinu koju je sjajno zakamuflirala.

Slavna manekenka i autorica kuharica Chrissy Teigen zna kako se snaći i u neugodnim situacijama, a to je dokazala dok je bila na spoju sa svojim suprugom, glazbenikom Johnom Legendom. Fotografi su uhvatili poznati par na Beverly Hillsu proteklog tjedna, a svi su primijetili šljokičastu zelenu haljinu koju je Chrissy imala na sebi.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Obožavatelji su komentirali kako je 35-godišnja Teigen sjajno iskombinirala crni sako na minijaturnu haljinu, no tek kada je na Instagramu objavila fotografije svi su shvatili o čemu se tu zapravo radilo. Naime, Chrissy je slučajno poderala haljinu sa strane na patentu, no sve je spasio sako koji je odlično prikrio nedostatak te je manekenka mogla nastaviti uživati u spoju sa suprugom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Chrissy Teigen i John Legend inače su se zaljubili tijekom snimanja njegovog spota za pjesmu "Stereo", a pred oltar su stali 2013. godine i zajedno imaju dvoje djece. Zbog karijere je Chrissy prije deset godina povećala grudi, no prošle godine ih je smanjila. Manekenka je ove jeseni pretrpjela i veliki gubitak. Samo mjesec dana nakon što je objavila da sa suprugom Johnom Legendom čeka treće dijete, doživjela je spontani pobačaj.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić i Ivan Šarić (Foto: Instagram) Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) +1 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Celebrity Korana Gvozdić objavila predivnu vijest uz još ljepše fotografije: ''Nas troje, imam sve na svijetu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene