Ima žena pravo

"Kako možete biti toliko jadni?!" Manekenka pobijesnila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlobni komentari na internetu nekad stvarno idu predaleko. Ovog puta zlobnici su se namjerili na djevojčicu Johna Legenda i Chrissy Teigen.

Slavna manekenka Chrissy Teigen muku muči s kritičarima koji je prozivaju zbog načina na koji odgaja svoju kćerkicu Lunu. Slavnoj manekenki spočitava se mnogo toga, između ostalog su je prozvali i da ne zna držati dijete ispravno. Ovog puta našla se na meti jer ne zna odjenuti kćerkicu. Osim toga, dežurni kritičari na društvenim mrežama naveli su i da se malena Luna nikad ne smije te da je čudna.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

"To dijete nikad ne pokazuje emocije na fotografijama. Niti se smije niti plače, baš čudno", komentirali su obožavatelji. Teigen je tada jednostavno prekipjelo. "Kako možete biti toliko jadni? John i ja smo super, hvala. Neki ljudi baš su se naumili biti nevjerojatno grozni", napisala je Chrissy uz fotografiju kritika na svoj račun. Inače, Teigen je jako iskrena o svim izazovima koje majčinstvo donosi pa je tako priznala i da je bolovala od postporođajne depresije te da zbog svega uzima lijekove.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene