Znaju uživati

Otišla na egzotični odmor pa počastila s nekoliko prizora za pamćenje u badiću neobičnog kroja, pridružila joj se i prijateljica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chrissy Teigen na Instagramu je objavila nekoliko fotografija s ezgotičnog odmora, a čini se kako se sjajno zabavlja sa svojom ekipom.

Manekenka Chrissy Teigen podijelila je na društvenim mrežama prizore raskošnog obiteljskog odmora, pritom ne otkrivši egzotičnu destinaciju na koju se otputila zajedno s djecom, suprugom Johnom Legendom i svojom prijateljicom stilisticom Alanom Van Deraa. 

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

35-godišnja Chrissy tako je na svom Instagramu objavila prizore za pamćenje, pozirajući u badiću s prorezima, kojim je u prvi plan istaknula bujni dekolte koji je s godinama postao njezin zaštitni znak. Na fotografiji pozira s Alanom koja se također potrudila naglasiti svoje obline, a dame nisu skidale široke osmijehe s lica.

"Cice su djelo autora dr. Gartha Fishera", napisala je uvijek originalna Chrissy uz objavu koju je podijelila sa svojih 36,6 milijuna pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Chrissy je još uvijek aktivna na toj najpopularnijoj društvenoj mreži, dok je nedavno odlučila obrisati profil s Twittera jer je zaključila da se tamo širi previše negativne energije i mržnje.

Inače često objavljuje fotografije i snimke na kojima je u prirodnim izdanjima bez šminke, a ranije je iskreno progovorila o svojoj operaciji grudi koje je prvo povećala, a onda ih nakon nekoliko godina ponovno odlučila i malo smanjiti. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Getty Images) Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) +0 David Guetta i Gianluca Vacchi (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Zgražali su se zbog njegove veze s 30-ak godina mlađom ljepoticom, ali "najseksi djedica" ovih dana svima pokazuje da su bili u krivu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene