gola haljina

POKAZALA SVE! Duhovita Chrissy oduševila isprikom zbog golotinje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chrissy Teigen pokazala je sve na crvenom tepihu na dodjeli American Music Awardsa.

Duhovita i simpatična Chrissy Teigen, supruga glazbenika Johna Legenda, ispričala se na Instagramu svima kojima je fizički ili mentalno naštetila prizorom na dodjeli American Music Awardsa.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen i John Legend divno! Poslije teškog gubitka John Legend i Chrissy Teigen objavili su lijepu vijest: "Kakav blagoslovljeni dan"

Naime, u haljini s jako visokim prorezom, Chrissy je pokazala sve, pa i svoju vaginu. Stoga se, nakon večeri, zahvalila dizajneru, ali i vlasnicima salona, gdje je laserom skinula suvišne dlake s tijela.

U haljini je jasno dala do znanja da je njihove usluge koristila. "Ispričavam se svima kojima sam naštetila mentalno ili fizički mojom va**nom", napisala je Chrissy pored fotografije. Ljudi na Instagramu ostali su oduševljeni njenom objavom. Nije nosila ni gaćice, a kad je shvatila da se sve vidi, na crvenom tepihu je pokušavala zaštititi se od fotografa.

 

#AMAs! love you so so so much @jenatkinhair @1maryphillips @monicarosestyle @kimmiekyees (apologies to anyone harmed mentally or physically by my hooha) dress is #yousefakbar and shoes are @dsquared2 and laser hair removal is @sevlaseraesthetics

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene