Kakav torzo!

Jedan od najseksi muškaraca na svijetu priredio pravu predstavu dok se presvlačio na parkingu, ima što i pokazati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chris Hemsworth viđen je na plaži u Byron Bayu nakon plivanja, no nije ga bilo ni na vidiku na rođendanu njegovog starijeg brata Lukea Hemswortha.

Glumac i jedan od najseksi muškaraca na svijetu Chris Hemsworth (37), kako se čini, propustio je rođendan svog starijeg brata, a svoju suprugu je poslao na obiteljsku proslavu. 

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Pa što se dogodilo? Supruga miljenika žena snimljena u zabrinjavajućem stanju, skrivala je lice iza spremnika s ledom dok ju je on pratio u stopu

Chris je u četvrtak viđen na plaži u australskom gradiću Byron Bay kako se svlači kraj svog auta nakon što je bio na plivanju. Glumac, za kojim žene uzdišu, je priredio pravu predstavu dok se skidao i izložio svoje isklesano tijelo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy mother’s days to all the incredible mums out there we salute you!! Xoxo 😘

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

No nije samo to privuklo pozornost javnosti. Naime, Chrisova supruga, manekenka i glumica je Elsa Pataky (44) bila je na rođendanu njegovog starijeg brata Lukea Hemswortha (40) u četvrtak u Byron Bayu, a njega nije bilo na vidiku. Tamo je bio i Liam Hemsworth (30), najmlađi od trojice zgodne braće sa svojom djevojkom, glumice Gabriellom Brooks (33). 

Bili su prisutni i roditelji Leonie i Craig Hemsworth te Lukeovi prijatelji. Mnogi su se zapitali zašto nema Chrisa koji je istog dana viđen kako uživa na plaži. Više fotografija možete pogledati ovdje. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene