voli se pokazivati

Pored bujnog dekoltea lice koje je izmijenila operacijama palo u drugi plan, a kad je sjela u kafić, iznenadila još jednim potezom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chloe Ferry uživa na Marbelli s prijateljicom Bethan Kershaw, a na Instagramu dijeli mnoštvo seksi fotografija kao i inače.

Chloe Ferry, koja je stekla slavu u britanskim reality showovima, nedavno je proslavila 25. rođendan. 

Pogledaj i ovo Chloe Ferry Svi su je gledali Dok je dečko čeka kod kuće, ona ponosno pokazuje raskoš oblina, jedva ih je prekrila mini bikinijem!

Nakon proslave u španjolskom gradu Marbelli ostala je tamo na odmoru s prijateljicom, glumicom Bethan Kershaw. Chloe i Bethan nastavile su privlačiti pozornost svojim seksi, golišavim izdanjima na plaži i u obližnjim kafićima. 

Zvijezda showova "Geordie Shore" i "Celebrity Big Brother" mamila je poglede prolaznika u bijelim hlačama i dekoltiranom topu. Malo tko je gledao u njezino lice izmijenjeno plastičnim operacijama kada je Chloe izložila svoj bujni dekolte koji je povećala kozmetičkim zahvatom. 

Kako bi i nakon toga ostala u fokusu, Ferry je kasnije skidala hlače u kafiću. Njezin donji dio bio je oskudan kao i gornji zbog visokog izreza. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet my partner in crime

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

Inače, Chloe je sama priznala da voli plastične operacije i da je potrošila mnogo više od 50.000 funti koje su navodili britanski mediji. Usto, ne planira stati s njima uskoro jer želi još toga popraviti na sebi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene