u tangicama privlačila pažnju

Pobjegla na odmor s prijateljicom nakon glasina o ponašanju njenog novog dečka, zabrinula jednim potezom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chloe Ferry otišla je na odmor s prijateljicom Bethan Kershaw, koja je kao i ona sudjelovala u showu "Geordie Shore", a čini se da je njezina veza s Owenom Warnerom već na početku u krizi.

Chloe Ferry privlači pozornost javnosti otkad se proslavila u showu "Geordie Shore", a stekla je vojsku obožavatelja svojim oblinama i seksi fotografijama. 

Pogledaj i ovo Chloe Ferry Svi su je gledali Dok je dečko čeka kod kuće, ona ponosno pokazuje raskoš oblina, jedva ih je prekrila mini bikinijem!

25-godišnja Engleskinja otputovala je na odmor u portugalski grad Albufeiru u društvu prijateljice Bethan Kershaw s kojom se zbližila tijekom sudjelovanja u realityju. 

Chloe je privlačila pažnju na plaži u bijelom bikiniju čiji su donji dio bile tangice i isticale su njezinu bujnu pozadinu. Bethan je za razliku od nje nosila crnu haljinu koja je prekrila njezine raskošne obline koje često pokazuje u objavama na Instagramu. 

Ferry je jednim svojim potezom na odmoru zabrinula ljude oko sebe. Naime, reality zvijezda se naginjala kod ruba litice s mobitelom u rukama i činilo se kao da će pasti. 

Inače, Chloe je nedavno otkrila da je oko mjesec dana u vezi s 21-godišnjem glumcem Owenom Warnerom i istaknula da je on materijal za brak. Nakon toga su procurile poruke koje je Owen slao modelu Apolloniji Llewellyn koja ima i svoj profil na stranici OnlyFans. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1)

The Sun je pisao da su se Warner i Apollonia upoznali na setu i da ju je pozvao na spoj sredinom svibnja, nekoliko dana prije nego je objavio svoju vezu s Ferry. Prijateljica od modela je otkrila da se Llewellyn nije mogla naći s Owenom i sretna je zbog toga jer bi se našla u ljubavnom trokutu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apollonia | Barbi (@apolloniallewellyn)

Chloe i njezin dečko nisu komentirali ove medijske napise. Reality zvijezda posljednjih godina osim seksi fotografijama, privlači pozornost i svojim operacijama. Često ponosno priča o svojim estetskim zahvatima i dijeli slike na Instagramu na kojem ju prati 3.7 milijuna ljudi nakon zahvata na grudima koji je imala u listopadu prošle godine.

Ranije je rekla da potrošila mnoge više od 50.000 funti kako bi poboljšala svoj izgled. Naglasila je i kako ne namjerava stati s operacijama, iako ju obožavatelji mole jer ne liči na sebe i izgleda puno starije nego ranije.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 5 +0 Eni Šukunda Celebrity Naša misica hvali se kako uživa s mužem u Dubaiju, a obračunala se i s hejterom zbog ružne poruke na račun operacija koje su joj promijenile izgled!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene