Mnogi brinuli zbog nje

Bivša omiljena slatkica pokazala tajnu koju je vješto krila od svih, a i da se novi dečko baš trudi oko nje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Charlotte Crosby čeka prvo dijete s Jakeom Ankersom, a par je tu vijest neko vrijeme tajio od javnosti.

Britanska reality zvijezda Charlotte Crosby čeka prvo dijete svojim dečkom Jakeom Ankersom, a nakon što je sretnu vijest obznanila na društvenim mrežama, sada ju je potvrdila i fotkama u badiću.

31-godišnja Charlotte koja je još lani tulumarila u Dubrovniku, vijest o trudnoći objavila je u dirljivoj objavi koju je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu, a paparazzi su je sada uhvatili s Jakeom i čini se da je tu vijest dugo tajila. Par je snimljen kako uživa na luksuznoj jahti u Dubaiju gdje ju je on obasipao nježnostima i poljupcima, a ona je ponosno pokazala već poveći trudnički trbuh u crnom badiću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Letitia Crosby (@charlottegshore)

Charlotte je bila česta tema brojnih medija zbog estetskih zahvata u kojima je pretjerala, a mnogi se slažu kako više ne nalikuje na sebe s početka karijere.

Prošle je godine prekinula vezu s Liamom Beaumontom pa pobjegla s prijateljima na odmor u Hrvatsku. Tulumarila je u Dubrovniku, a sve detalje svog ljetovanja pokazala je i na Instagramu milijunima svojih pratitelja. Koliko se dobro zabavlja svjedočile su fotke, a u jednoj je objavi napisala kako se ne namjerava vratiti kući jer joj je predobro na našoj obali.

Charlotte je jedna od predvodnica trenda plastičnih operacija i estetskih zahvata na licu zbog kojih više ne nalikuje na verziju sebe iz nekih prošlih dana, no tvrdi da je ona s rezultatima i današnjim izgledom presretna.

"Ne biste sami sebi trebali napraviti ništa glupo što vam nije potrebno, ali ako postoji neki razlog zbog kojeg vam nedostaje samopouzdanja, krenite i promijenite to. Imate jedan život, nemojte ga proživjeti u bijedi i nesreći", izjavila je jednom prilikom.

No drastične promjene i česti odlasci na operacije zabrinuli su njezine obožavatelje. Na društvenim mrežama počeli su joj pisati zabrinute komentare i moliti ju da prestane mijenjati izgled, no ona ih je jednostavno odlučila obrisati i ignorirati.

"Već je odavno trebala prestati s time, pogotovo s botoksom i filerima", "Jadna djevojka, lice joj je jako nateklo. Je li to neka alergija?" pisali su joj na Instagramu nakon što je pokazala rezultate brojnih zahvata.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene