U roku godinu dana

DOTAKNUO DNO Spiskao cijelo bogatstvo i uništio si život?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američki portal RadarOnline saznao je kako je Charlie Sheen dotaknuo samo dno.

Otkad je u studenom prošle godine Charlie Sheen otkrio da boluje od HIV-a njegov se život počeo mijenjati – na gore. Mediji nisu prestali pisati o njegovoj bolesti, često se podsjećalo na njegovu burnu prošlost koja uključuje velik broj žena i velike količine alkohola, borio se na sudu sa bivšim zaručnicom, a sada je i financijski propao.

Pogledaj i ovo McCartney i Heather Mills Razvodi poznatih I bogati plaču: Preljubi, tuče, borbe za starateljstvo i milijunski iznosi koje su platili za šutnju!

 

 

A photo posted by Charlie Sheen (@charliesheen) on

 

Američki portal RadarOnline saznao je kako je Charlie Sheen dotaknuo samo dno. Iako je zaradio milijune na seriji 'Dva i pol muškarca', trenutno živi u gostinjskoj kući svojih roditelja.

'Vrijedio je više od 125 milijuna dolara, a zbog droge, alkohola i žena izgubio je sve. Trenutno ne može naći posao, nitko ga ne želi zaposliti ', rekao je jedan od izvora te dodao:

'Za roditelje radi razne poslove oko kuće, kako bi ih učinio sretnima'.

Charlie trenutno plaća alimentaciju za četvero djece koje ima s Brooke Mueller i Denise Richards, a obje su pristale da im se alimentacije prepolove, kako bi ju mogao podmiriti. Osim alimentacije, glumac se našao u sudskim problemima, jer svojim prijašnjim seks partnericama nije rekao da ima HIV.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene